Deviņas svarīgas lietas, kas vīriešiem jāzina par biksēm

Kamēr sievietes var izvēlēties starp biksēm, svārkiem, kleitām un šortiem, vīrieši lielāko daļu sava mūža aizvada biksēs. Kasjauns.lv apkopojis vīriešu nozīmīgākās kļūdas, izvēloties jaunu bikšu pāri.

Vai tavas uzvalka bikses ir šūtas tā, lai perfekti piegulētu tavam augumam?

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Vai tavas uzvalka bikses ir šūtas tā, lai perfekti piegulētu tavam augumam?

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

1. Aizmirsti par buktētām biksēm

Buktes ir iedarbīgs sieviešu aizbaidītājs, turklāt tās liek vīrietim izskatīties druknam. Turpretī bikses ar taisnu priekšpusi slaidus vīriešus vizuāli padarīs vēl slaidākus, bet vidējas miesasbūves īpašniekiem liks izskatīties krietni mazāk tūļīgiem nekā to buktētās radinieces.

2.Pastāv atšķirība starp pieguļošām un skinny biksēm
Biksēm nevajadzētu nokarāties no auguma, taču ikru daļā tām nevajadzētu būt tik pieguļošām, ka grūti tās uzvilkt. Labāk izvēlies tādas, kas ir taisnas garumā no ceļa līdz potītei.

3.Nevienam nav jāredz tava apakšveļa
Jostasvietai nevajadzētu sniegties līdz nabai, taču arī ne atsegt apakšveļu. Vislabāk izvēlēties vidēji augstu jostasvietu, tomēr neliela auguma vīriešiem augstāka jostasvieta darīs brīnumus.

4. Izvairies no balinātiem džinsiem
Tie vienkārši kliedz "90.gadu puišu grupa!" vai arī: "Esmu papucītis un kā tāds arī ģērbjos."

5. Džinsiem ir jāpieguļ tikpat labi kā uzvalka biksēm
Vai tavas uzvalka bikses ir šūtas tā, lai perfekti piegulētu tavam augumam? Tad nav nekāda attaisnojuma valkāt džinsus, kas nokarājas, it īpaši augšstilbu rajonā. Nežēlo laiku un nelielu naudas summu, lai tos iešūtu.

6. Tas vien, ka džinsi ir tumšā krāsā, nepadara tos par izejamām biksēm
Un nekādā gadījumā nevalkā tos kopā ar melnām, spīdīgām uzvalka kurpēm!

7. Plēsti džinsi nav tā labākā izvēle

Reklāma
Reklāma

Nedaudz raupjš tēls var būt neatvairāmi vīrišķīgs, taču, ja bikses jau ir novalkāts, pienācis laiks iegādāties jaunu pāri. Ja nopirksi tās jau ar dekoratīviem plēsumiem, iespējams, jaunie džinsi tomēr nekalpos tik ilgi, kā cerēts.

8.Nedaudz uzlocītas staras ir pieņemamas, taču ne pārāk stilīgas
Īsa auguma vīriešiem vajadzētu izvairīties no bikšu uzlocīšanas, jo tas viņus vizuāli padarīs vēl mazākus. Gari vīrieši to var atļauties, taču visbiežāk labāk tomēr būs tā nedarīt.

9. Ja bikses kūļājas ap potītēm, tad tās ir pārāk garas
Izvēloties pareizo bikšu garumu, jāņem vērā vieta, kur to apakšējā mala pieskaras apaviem. Svarīgi, lai audums neveidotu vairākas ieloces ap potīti.

Avots: www.kasjauns.lv


www.kasjauns.lv pēc Huffington Post materiāliem.