Pēc dzimšanas datuma uzzini, kādas krāsas tev vislabāk piemērotas

Cilvēka dzimšanas datums netieši nosaka viņa turpmāko dzīvi, personību, raksturu. Piedāvājam uzzināt, kādas krāsas apģērbs vislabāk būtu piemērots tieši Tev. 

Numeroloģija: sarkanā krāsa ir karavīru krāsa, enerģijas, nemiera un revolūcijas krāsa.

FOTO: www.moonparlour.lv

Numeroloģija: sarkanā krāsa ir karavīru krāsa, enerģijas, nemiera un revolūcijas krāsa.

Skaitļa 1 cilvēkiem

Cilvēkiem, kuri dzimuši 1., 10., 19. vai 28.datumā (skatiļi, kas saskaitīti kopā, dod skaitli 1), jāvalkā visu toņu brūnās (gaišās vai tumšās) un visu toņu dzeltenās un zeltainās krāsas apģērbs vai vismaz jāraugās, lai kāda no šīm krāsām vienmēr būtu viņu apģērbā. Šis pats noteikums jāievēro, ja ir iespēja izraudzīties savas guļamistabas krāsas.

Viņi ievēros, ka šīs krāsas nomierina nervus, ka savas pašu krāsas istabās ir labāka atpūta un dziļāks miegs.

Skaitļa 2 cilvēkiem 

Tiem, kuri dzimuši 2., 11., 20. vai 29.datumā, apģērbam jāizraugās visi zaļās krāsas toņi - no vistumšākā līdz visgaišākajam, kā arī krēmkrāsas un baltās krāsas toņi. Viņiem jāizvairās no visām tumšajām krāsām, it īpaši no melnās, pupurkrāsas un tumšarkanās krāsas.

Skaitļa 3 cilvēkiem

Tiem, kuri dzimuši 3., 12., 21. vai 30.datumā, vajadzētu nēsāt apģērbu sārti violetās, violetās krāsas toņos, purpurkrāsas blāvos vai ceriņkrāsas toņos. Tā kā vīriešu apģērbā šie krāsu toņi retāk pieejami, būtu jāizvēlas attiecīgās krāsas kaklasaites, krekli vai cimdi.

Skaitļa 4 cilvēkiem

Tiem, kuri dzimuši 4., 13., 22. vai 31.datumā, jānēsā apģērbs elektrokrāsās, zilā, zaļā, elektrozilā krāsā vai jebkuros pustoņos. Viņiem jāizvairās no visām tumšajām un spilgtajām krāsām.

Skaitļa 5 cilvēkiem

Tiem, kuri dzimuši 5., 14. vai 23.datumā, jānēsā apģērbs, kas ieturēts visu krāsu gaišajos toņos, it īpaši gaišzaļā un baltā krāsā, kā arī darināts no jebkuriem spīdīgiem materiāliem. Viņi nedrīkst tērpties tumšās krāsās. 

Skaitļa 6 cilvēkiem

Reklāma
Reklāma

Tiem, kuri dzimuš 6., 15. vai 24.datumā, apģērbā jāizraugās visi zilās krāsas toņi - no visgaišākā līdz vistumšākajam, bet ne elektrozilā krāsa. Ja viņi nav dzimuši laikā no 21.marta līdz 24.aprīlim vai no 21.oktobra līdz 24.novembrim, tad kā sekundāras krāsas savā apģērbā var iekļaut sārtos toņus, bet ne aveņkrāsas, sarkanās vai spilgti sarkanās krāsas toņus.

Skaitļa 7 cilvēkiem

Tiem, kuri dzimuši 7., 16. vai 25.datumā, jāizvēlas visi blāvi zaļās, baltās, dzeltenās un zeltainās krāsas toņi. Vispiemērotākie viņiem ir tā dēvētie pasteļtoņi.

Skaitļa 8 cilvēkiem

Tiem, kuri dzimuši 8., 17. vai 26.datumā, jānēsā apģērbs visos tumšzilās, tumšzaļās, melnās krāsas un purpurkrāsas toņos. Gaišie un spilgtie toņi viņiem nepiestāv, no tiem jāvairās.

Skaitļa 9 cilvēkiem

Tiem, kuri dzimuši 9., 18. vai 27.datumā, būtu jānēsā apģērbs visos sarkanās un sārtās krāsās, kā arī aveņkrāsas vai purpurkrāsas toņos. Vispiemērotākie viņiem ir šo krāsu tumšākie, vairāk piesātinātie toņi.

Sarkanā krāsa ir karavīru krāsa, enerģijas, nemiera un revolūcijas krāsa. Tā ir revolucionāru un anarhistu krāsa. Tā kā no skaitļa 9 cilvēkiem plūst magnētiskais starojums, viņu klātbūtne bieži uzbudina citu skaitļu cilvēkus, izņemot tos, kuri dzimuši skaitļu 1, 3, 5, 6 zīmē vai viņu pašu skaitlī 9. Citu skaitļu zīmēs dzimušie, uzturoties kopā ar skaitļa 9 cilvēkiem, ļoti bieži kļūst nervozi un nejūtas ērti.

 

Tiem, kuriem dzimšanas datumu apzīmē ar diviem cipariem - no 10 līdz 31, lai sev iegūtu pilnīgāku raksturojumu, jāpievēršas ne tikai tekstam, kas attiecas uz viņa dzimšanas datumu, bet arī tekstam, kas attiecas uz vienciparu skaitļiem, kuri ietilpst šajā divciparu skaitlī. jūs, piemēram, esat dzimis 12.datumā, tāpēc būtu lietderīgi izlasīt ne tikai skaitlim 12 veltīto, bet arī to, kas attiecas uz skaitļiem 1 un 2, kā arī to summa - 3. 

 

Materiāls sagatavots, izmantojot grāmatā "Zvaigznes un skaitļi. Numeroloģija" (1994.gads, "Vieda") pieejamo informāciju.