Par kādām kurpēm sapņo mammas?

Mēs zinām, ka arī mammas ir skaistas sievietes, kurām jebkurā dzīves brīdī gribas izskatīties apburoši. Kādas kurpes liek Tev, mammai, smaidīt?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikviena mamma, māmiņa, mammucīte, mammsītis, mammi vai kā citādi dēvēta būtne līdzās savai atbildīgajai misijai ir arī skaista sieviete, kurai patīk tādai būt un zināt, ka viņu tā uztver apkārtējie, lai cik gadu būtu viņai pašai, viņas bērniem un mazbērniem.
Sievietes jūt ar prātu, ka viņas kurpes ir lieliska un unikāla koptēla neatņemama sastāvdaļa. Turklāt to kvalitāte un piemērotība katrai sievietei ir nepieciešamība, lai ļautos pilnvērtīgai dzīvei gan kopā ar saviem bērniem, gan veidojot savu karjeru vai vienkārši ballējoties.


Mammu iznāciens
•  Gaidot mazuli, top par mammu
Tas ir sākums, brīnišķīgs sākums, un patiesībā šis laiks ir tik unikāls, pat vienai un tai pašai sievietei gaidot nākamo bērniņu, tomēr kopīgais ir mīlestība pret sevi un tātad pret mazuli. Bet vienlaikus ir svarīgi nezaudēt dzīvesprieku, tāpēc šajā periodā apavu izvēle jaunajai māmiņai ir ļoti atbildīgs moments ne tikai estētiskiem nolūkiem, bet arī divu (vai vairāku) cilvēku komfortam un veselībai. Ērta un droša (tāpēc augstpapēžu kurpes neiesakām, tās taču var nedaudz pagaidīt) pārvietošanās izpušķo grūtniecību, it īpaši pēdējos tās mēnešos. Māmiņai gaidībās mēs, "Somijas apavi" komanda, iesakām izvēlēties ērtus un stabilus apavus ar vidēji 2–3 cm paaugstinājumu, apaviem vajadzētu būt atbilstošiem laikapstākļiem un no dabiskiem materiāliem.


•  "Sveiki, es esmu mamma!"
Kad mazulis ir ieradies, viss tikai sākas – tagad ir vairāk personību: sieviete un mazulis(-ļi). Līdzās skaistiem brīžiem un gādīgām rūpēm par mazuli mamma vēlas atgūt savu sievišķīgo spēku, starp citu, par prieku sev un citiem. Atrast ideālās kurpes ir gluži vai izaicinājums, tām ir jāapvieno ērtums, praktiskums un stils. Nereti tieši šajā sievietes dzīves posmā slāpes pēc sievišķīgām lietām ir lielākas un prieks par veldzi ir dubultliels. Garantējam, ka izsmalcinātas augstpapēžu kurpes ir tieši tas, kas vajadzīgs.


•  Mammas ir sievietes
Lai gan bērni aug un pieaugt, mammu sievišķība paliek nemainīga vērtība. "Somijas apavi" jaunās kolekcijas kurpes un somas vienmēr ir dāvana, kas mammai liks priecāties kā jaunam skuķim.


•  Māmiņmāmiņas
Sen jau garām laiki, kad vecmāmiņas ir kundzītes ar puķainiem lakatiņiem ap galvu. Šodien tās ir ziedošas sievietes, kuras ar jaunu elpu metas piedzīvojumos, atrod jaunas nišas un dzīvi bauda daudz garšīgāk. Mēs esam novērojuši, ka bieži vien vedeklas un vīramātes ir vienlīdz pievilcīgas un izvēlas pat viena stila apavus. Krāsaini jaunās sezonas apavi un piemērota krāsas soma audzēs pozitīvo viņu dvēselē un izskatā.

Reklāma
Reklāma


Kad mazbērnus grūti nosaukt par maziem
Omītēm, mamamamulītēm nemaz negribas rimti noraudzīties pa logu, kā citi dzīvo, viņas pašas grib piedalīties, tāpēc ir svarīgs ērtums un augsta apavu kvalitāte, jo arī no gadu gaitā piedzīvotā, izstaigātā viņas kājām ir nepieciešami (līdzvērtīgi brīvībai) veselību saudzējoši apavi, jā, un tagad – arī skaisti. "Somijas apavi" veikalā līdzās modernām kurpēm savu goda vietu ir atradušas kurpes, kas ir īpaši piemērotas kundzēm, lai saudzētu un rūpētos par viņu kājām – dažādi ortopēdiskie apavi, liela izmēra kurpes, platas kurpes no dabiskiem materiāliem.


Apavu modes tendenču atslēgvārdi
-    Augstpapēžu kurpes ar dažādiem papildu elementiem, krāsainas, mākslinieciskās krāsu kombinācijas, apdrukas – ko vien sirds vēlas
-    Pilnpapēžu apavi
-    Baletčībiņas – ērtas un stabilas, dažādās krāsās un to kombinācijās
-    Ir atgriezušās laiviņas ar smailiem purngaliem
-    Ādas sandales
-    Vīriešu brogi (brogues)


Kur atrast vispiemērotākos apavus?
1. Jo lielāks apavu klāsts, jo katra mamma atradīs sev nepieciešamus un kārotus apavus. "Somijas apavi" ir apavu veikals ar 18 gadu pieredzi, kas piedāvā vairāk nekā tūkstoš modeļu apavu no 70 ražotājiem – modernas sieviešu un vīriešu kurpes, liela izmēra, ortopēdiskos apavus un čības, turklāt to visu var iegādāties apavu internetveikalā www.somijasapavi.lv.

2. Piedalies fotokonkursā "Mans mazulis manās kurpēs" un laimē apavus, smeļoties pozitīvas emocijas!