Pavasari gaidot. Kopā ar Fitodroga dermocosmetic

Ziemas periodā mūsu ādu ir skāris iekštelpu sausais gaiss, tā zaudējusi mitrumu, kļūstot vizuāli nespodra, turklāt vājinājusies tās dabīgā aizsargbarjera, pastiprinot jutīgas ādas tendenci kļūt sausai. Risinājums normāla ādas stāvokļa atgūšanai un saglabāšanai ir tās sistemātiska un pareiza ikdienas kopšana, neatliekot ikdienas rutīnas procedūras uz laiku, kad ādas stāvoklis jau vizuāli ir mainīts.
Fitodroga dermocosmetic krēmi satur visas nepieciešamās vielas ādas pamatfunkciju nodrošināšanai.

FOTO: Publicitātes foto

Fitodroga dermocosmetic krēmi satur visas nepieciešamās vielas ādas pamatfunkciju nodrošināšanai.

Arī dermatologi par pareizu atzīst ciklisku ādas kopšanas rituālu, akcentējoties uz individuālu ādas kopšanas procesu mājās. Tas pat ieguvis jauna trenda apzīmējumu ”Skincycling”. 
Akcents likts uz pastiprinātu un pareizu ādas kopšanas rituālu vakarā. Ievērojot konkrēto shēmu, tiek gūts maksimālais labums no ādas kopšanas līdzekļos esošajām aktīvajām sastāvdaļām.
 

Sejas un dekoltē zonas kopšanai Latvijas zīmols FITODROGA DERMOCOSMETIC aicina izvēlēties īpaši izstrādātus un dermatoloģiski testētus produktus, piemērotus arī jutīgai ādai. Produktu izstrādē ievērots šis sistemātiskuma princips, tie ir cits citu papildinoši, mitrinoši un saudzējoši ādas dabīgajam aizsargslānim. 

 

Aptiekās nopērkami produkti

Sistematizētā pieeja ādas kopšanā vienmēr sākas ar atbilstošu ādas attīrīšanu.


SEJAS MAZGĀŠANAI īpaši piemērotas, ir maigās sejas putas FITODROGA GENTLE FACIAL FOAM WASH.

Tās efektīvi attīra un viegli noņem dekoratīvo kosmētiku. Satur īpaši saudzējošas mazgājošās vielas un augu kompleksu PENTAVITIN®, kas nodrošina dziļu ādas mitrināšanu, kā arī vitamīnu B3, kas regulē tauku dziedzeru darbību. Piemērots arī jutīgai ādai.

 

Šādi maigi attīrītai ādai papildus nepieciešama nenoskalojama līdzekļa – sejas tonika lietošana, kas veiks ādas tonizēšanu un normalizēs ādas vides pH.

ĀDAS TONIZĒŠANAI nepieciešams līdzeklis FITODROGA CLEANSING FACE TONIC.


Tas normalizē ādas jutību, ko izraisa cieta ūdens sausinošā ietekme un papildus satur augu kompleksu PENTAVITIN®, kas nodrošina dziļu ādas mitrināšanu. Piemērots arī jutīgai ādai. 


Šādi sagatavota sejas un dekoltē zonas āda ir gatava krēma uzklāšanai.

Reklāma
Reklāma

Maigas tekstūras SEJAS KRĒMI FITODROGA FACE CREAM ANTI AGE (vai) OXYGEN BOOSTER viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Krēmi satur skvalānu, kas atjauno ādas dabīgo aizsargbarjeru un augu kompleksu PENTAVITIN®, kas ilgstoši, līdz pat 72 stundām, nodrošina tās mitrināšanu. Papildus mitrinošo efektu sniedz sastāvā esošais Šī sviests. 
 

Kā īpašas aktīvās sastāvdaļas krēmā ANTY AGE ir Alpu vērmeles ziedu ekstrakts ar izteiktām antioksidanta īpašībām, bet krēmā OXYGEN BOOSTER – bioloģiski aktīvu vielu komplekss REVITALIN® , kas nodrošina izteiktu skābekļa apmaiņu šūnās.
Piemēroti arī jutīgai ādai. Profesionāls, liels iepakojums 100 ml.

Obligāta papildus aprūpe ādai ir SEJAS SERUMA lietošana kursa veidā (viens iepakojums – viens kurss). Serumu uzklāj vakarā, pēc ādas attīrīšanas un pirms krēma uzklāšanas. 
 

FITODROGA Serums sejai VITAMINE B3 ir daudzfunkcionāls sejas ādas toni un struktūru uzlabojošs serums ar niacinamīdu (B3 vitamīnu), kas regulē tauku dziedzeru darbību, samazina poras, izlīdzina sejas ādas toni, mazina sīkās mīmikas līnijas, atjauno dehidrētas, jutīgas ādas līdzsvaru. Serumam ir īpaši viegla un patīkama gelveida tekstūra. Piemērots arī jutīgai ādai. 

Acu zonas ādai nepieciešamas speciāli izstrādātas formulas, kurās ņemta vērā šīs sejas zonas specifika - izteikti maiga, trausla āda un risināmā problemātika, tāda kā pietūkums, tumšie loki, paaugstināts ādas jutīgums. 
 

ACU ZONAS KRĒMI FITODROGA EYE CREAM ANTI AGE (vai) OXYGEN BOOSTER viegli klājas, spēcina ādu ap acīm, novērš pietūkumu un tumšos lokus acu zonā. Krēmi satur biotehnoloģiski iegūtu bērza melnās piepes (čagas) ekstraktu un augu kompleksu PENTAVITIN®, kas ilgstoši, līdz pat 72 stundām, nodrošina ādas mitrināšanu. 


Papildus, kā īpašas aktīvās sastāvdaļas, krēmā ANTY AGE ir Alpu vērmeles ziedu ekstrakts ar izteiktām antioksidanta īpašībām, bet krēmā OXYGEN BOOSTER - bioloģiski aktīvu vielu komplekss REVITALIN® , kas nodrošina izteiktu skābekļa apmaiņu šūnās. 
 

Lai gan akcentēta ir tieši pareiza ādas kopšana vakarā, tomēr tiešām laba un noturīga efekta iegūšanai būtiska ir arī pareiza sejas ādas sagatavošana rītos, iekļaujot ādas notīrīšanu un līdzsvarošanu ar attīrošu toniku un mitrinoša krēma lietošanu.  

Tā kā FITODROGA DERMOCOSMETIC  krēmi satur visas nepieciešamās vielas ādas pamatfunkciju nodrošināšanai, tie būs ideāls produkts iekļaušanai ikdienas shēmā ādas kopšanai. Arī ideāla bāze dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai. Kā atgādinājums ir rītos, lietojot sejas toni izlīdzinošu produktu (CC krēmu, tonālo krēmu), vienmēr izvēlēties produktu ar SPF ≥25 .
 

SIEVIETEI, KAS VĒLAS SNIEGT SAVAI ĀDAI VISLABĀKO

  • 96 % dabīgs
  • smarža bez alergēniem
  • nesatur minerāleļļu
  • nesatur silikonu

Saistītie raksti