Lauz stereotipus: Sieviete WEB izstrādē un SEO

“Sievietes, varbūt jums šķiet, ka programmēšana ir tā joma, kas jums neder, ka tā ir sarežģīta, ka ir jābūt matemātikas ģēnijam - tā nav! Sievietes, jums šajā jomā ir milzīgs, neapzināts potenciāls. Atliek to tikai atklāt,” aicina pasniedzēji no projekta BrainsCloud.lv, kas ir pēdējo 5 gadu laikā veiksmīgi apmācījuši vairāk kā 800 daiļā dzimuma pārstāvju.
Sievietēm ir milzīgs potenciāls kļūt par teicamu IT profesionāli un sievietes arvien biežāk sāk iekarot šo jomu,” komentē Arturs Rasnacis , Brainscloud.lv līdzdibinātājs un Cunami Web IT uzņēmuma vadītājs.

FOTO: Pixabay.com

"Sievietēm ir milzīgs potenciāls kļūt par teicamu IT profesionāli un sievietes arvien biežāk sāk iekarot šo jomu,” komentē Arturs Rasnacis , Brainscloud.lv līdzdibinātājs un Cunami Web IT uzņēmuma vadītājs.

“Kāpēc mēs vēlamies vairāk runāt par šo tēmu? Laiks ir lauzt stereotipu, ka programmētājs ir vīrietis, kurš tikai sēž pie datora un raksta kodu. Tā nav! Mūsdienās programmētājam, vienalga vai tas ir vīrietis vai sieviete, ir jābūt arī radošam, vērstam uz sadarbību, motivētam un pat mākslinieciskam.


Un tieši tāpēc sievietēm ir milzīgs potenciāls kļūt par teicamu IT profesionāli un sievietes arvien biežāk sāk iekarot šo jomu,” komentē Arturs Rasnacis , Brainscloud.lv līdzdibinātājs un Cunami Web IT uzņēmuma vadītājs. 


“Šobrīd praksē novērojam, ka viena no svarīgākajām spējām ir spēja mācīties. Tīri statistiski sievietes ir čaklākās, uzmanīgākas, prot labāk uztvert un komunicēt, kā arī bieži vien ir apzinīgākas un atbildīgākas par vīriešiem! To pierāda arī mūsu pieredze apmācību vadīšanā, tieši sievietes ir tās, kuras apmācības pabeidz veiksmīgāk,” turpinājumā Arturs. “Kāpēc gan neizmantot šo iespēju? Tieši to arī mēs piedāvājam.”

Projekts BrainsCloud.lv specializējas apmācībās, kas paredzētas iesācējiem, kas vēlas apgūt WEB izstrādes un SEO popularizācijas pamatus.


Apmācības kursa pasniedzēji Dmitrijs Valaks un Arturs Rasnacis ir IT nozares profesionāļi un praktiķi, kas vairāk kā 8 gadus vada IT uzņēmumu un realizējuši 200+ IT projektus. Visas apmācības gaitā ir pieejamas pasniedzēju konsultācijas.
Lai apgūtu šo kursu, iepriekšējās zināšanas nav nepieciešamas, tikai pamatzināšanas darbā ar datoru un interneta pārlūku.


Apmācības sastāv no praktiskām video nodarbībām:
 

  • 5 video lekcijas par IT projektu izstrādi, etapiem, Agile Scrum, prototipēšanu, SEO, anlītiku, Bootstrap un Webflow.
  • 51 video nodarbība par HTML5, CSS3,  WEB izstrādi, adaptivitāti, Adobe Photoshop, Adobe XD / Figma un personīgās web lapas izstrādi.
  • Mājasdarbi, kas palīdzēs nostiprināt zināšanas.
  • Mājasdarbu pārbaude.
  • Liels praktiskais darbs apmācības noslēgumā, kas var kalpot par portfolio vai jūsu IT biznesa idejas WEB risinājumu.
     

Apmācības norisinās gatavu video ierakstu formātā. Materiāli ir pieejami 24/7, līdz ar to, katrs var atrast sev ērtu mācīšanās laiku. Apmācību beigās tiek izsniegts sertifikāts.


Apmācību maksa 28 euro / mēnesī.


Lai iegūtu vairāk informācijas un pieteiktos, apmeklējiet brainscloud.lv mājaslapu.

Saistītie raksti