Vēl divas dienas iespēja pieteikties mācībām pieaugušajiem un bezmaksas karjeras konsultantam

Vēl līdz 31. augustam var pieteikties astotajai mācību kārtai Eiropas Savienības (ES) fondu pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide”, kuru īsteno Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA).
Pieejamas 43 izglītības programmas.

FOTO: Shutterstock.com

Pieejamas 43 izglītības programmas.

Pieteikties mācībām iespējams tīmekļvietnē www.macibaspieaugusajiem.lv, kur strādājošie vecumā no 25 gadiem var izvēlēties kādu no 43 izglītības programmām. 

 

Mācībām īpaši aicināti pieteikties sociālā riska grupu nodarbinātie ar zemu vai darba tirgum nepietiekamu izglītības līmeni, lai izmantotu iespēju iegūt profesiju vai uzlabotu savas digitālās prasmes.

 

Reklāma
Reklāma

Lai potenciālie projekta dalībnieki mērķtiecīgāk varētu izvēlēties, kuru no piedāvātajām programmām apgūt, rīdziniekiem ir iespēja saņemt bezmaksas karjeras konsultanta konsultācijas, kas palīdzēs atrast atbilstošāko mācību jomu. 

Konsultāciju iespējams saņemt klātienē Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskajā centrā (iepriekš vienojoties par tikšanās laiku) vai pa tālruni 67105546, kā arī e-pastā: Kitija.Cipane@riga.lv.