Arī bērniem un pusaudžiem ir nepieciešami vitamīni

Lai bērns izaugtu par veselīgu cilvēku, ļoti svarīgi ir pirmie desmit dzīves gadi. Bērniem ir vajadzīgi relatīvi lieli vitamīnu un minerālvielu daudzumi, lai pilnvērtīgi notiktu straujā kaulu, muskuļu, asinsrade un nervu sistēmas attīstība.

FOTO: Shutterstock.com

Dažreiz ir grūti panākt, lai bērns vispār ēstu, nemaz nerunājot par to, lai patērētais uzturs būtu pareizs un veselīgs. Tāpēc katra patīkamas garšas WellKiD® košļājamā tablete satur 21 svarīgu uzturvielu, tai skaitā Omega-3 taukskābes, vitamīnu A,C, D, E un minerālvielas, kā, piemēram, magniju, dzelzi un cinku.
  

 

Gudrības uzturvielas      

WellKiD®, kā vispusīgi multivitamīni bērniem, satur linsēklu eļļu, kura ir labs Omega-3 tauskābju avots, kuras nepieciešamas labai smadzeņu un redzes darbībai. Vēl sastāvā ietilpst dzelzs un cinks, kuriem arī ir nozīme labā smadzeņu darbībā. Dzelzs ir nepieciešama asinsradei un līdz ar to tai ir ļoti liela nozīme skābekļa piegādē smadzenēm, kas nodrošina to aktīvu funkcionēšanu. Cinks, savukārt, ir nepieciešams nervu sistēmas enzīmu darbībai.
  
Veselība un dzīvesprieks

WellKiD® tabletes satur vitamīnu A, C, D, E, kuru daudzumam uzturā bērnu vecumā iesaka pievērst lielu uzmanību, kā arī selēnu, un B grupas vitamīnu kompleksu. Visas minētās vielas kopā palīdz bērna augšanai, imūnai sistēmai un vielmaiņas procesiem. 

 

Kaulu augšana

WellKiD® sastāvā ietilpst vitamīns D, magnijs un cinks, kuriem ir nozīme labā un veselīgā kaulu un zobu augšanā. Šīs uzturvielas ir svarīgas, lai bērna organismā uzsūktos uzturā esošais kalcijs. 
Ja jūsu bērnam ir nepieciešams papildus uzņemt kalciju, ieteicams lietot speciālus kalcija produktus, kā, piemēram, Osteocare sīrupu. Parasti, multivitamīnos tiek iekļauta salīdzinoši niecīga kalcija deva, kurai nav īpašas nozīmes.

 

Asinsrade
Dzelzs, vitamīns B12 un folijskābe ir nepieciešami hemoglobīna veidošanai eritrocītos, līdz ar to veicinot organisma apgādi ar skābekli un citām vielām. Uztura pētījumi parāda, ka pastāv risks, ka bērnu uzturā var būt par maz šo vielu. Īpaša riska grupa šajā ziņā ir bērni veģetārieši, tāpēc WellKid tablets ir izveidotas tā, lai tās varētu lietot arī veģetārieši. 


Kā un kad jālieto WellKiD®​?

Reklāma
Reklāma

Viena tablete dienā, sakošļājot, galvenās ēdienreizes laikā bērniem no 4 gadu vecuma. Šīs tabletes nedrīkst norīt. 

 

 

WellTeen® - vispārīgai veselībai un enerģijai

B vitamīnu komplekss ir svarīgs enerģijas iegūšanai, dzelzs palīdz uzturēt fiziskās un garīgās spējas. Vitamīni A,C, E un mikroelementi cinks, selēns spēlē nozīmīgu lomu organismā un palīdz uzturēt veselību un vitalitāti.

 

Wellteen® - atbalsts imūnajai sistēmai
Plašs antioksidantu spektrs sevī ietver vitamīnu C, cinku, selēnu un zaļās tējas ekstraktu, kas palīdz uzturēt veselīgu imūno sistēmu. Jaunākie pētījumi uzrāda, ka optimālais vitamīna D līmenis uzturā ir augstāks, nekā uzskatīja agrāk un Wellteen nodrošina ar šādu efektīvo D3 vitamīna līmeni.

 

Wellteen® - koncentrēšanās spējām un smadzeņu darbībai
No mikroelementiem smadzeņu šūnu sastāvā visvairāk ir dzelzs un cinks, palīdzot uzturēt efektīvu smadzeņu darbību. Dzelzs ir īpaši svarīgs mācībām un atmiņai, var palīdzēt uzlabot koncentrēšanās spējas

 

* Vitamīnus un minerālvielas saturošās Wellteen® tabletes ar augu ekstraktiem ir ideāli piemērotas jauniešiem un pusaudžiem vecumā no 13 līdz 19 gadiem
* Wellteen® sastāvā ir visaptveroši vitamīni, mikroelementi, bioelementi un minerālvielas, tai skaitā L-karnitīns, Vitamīns D3, zaļā tēja un dzērveņu ekstrakts
* Wellteen® stiprina imunitāti, sniedz šajā vecumā nepieciešamo enerģiju un uzlabo fizisko un garīgo izturību.

*Lietojot Wellteen®, nav nepieciešams papildus lietot vitamīnus un minerālvielas saturošus uztura bagātinātājus


Wellteen® ir izstrādāts saskaņā ar jaunākajiem pētījumiem un tas satur pietiekamu vitamīnu un minerālvielu daudzumu, nepieļaujot paaugstinātas devas un ir saskaņā ar noteiktām augstākajām drošajām uztura bagātinātāju devām.Uztura bagātinātājs izstrādāts ar Prof. A.H.Beckett OBE, PhD, Dsc Londonas Universitātes Professor Emeritus līdzdalību. Wellteen® ir ražots pēc augstas farmācijas kvalitātes standartiem.


Wellteen® nesatur mākslīgās krāsvielas, glutēnu, konservantus, sāli vai raugu. Nav testēts uz dzīvniekiem, piemērots veģetāriešiem.
Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju.


Ražotājs: Vitabiotics Ltd.,1 Apsley Way, Londona NW2 7HF, Lielbritānija