Multivitamīnu un minerālvielu sīrups ar apelsīnu-citronu garšu "Wunderkind Imumax®"

Mēs gribam, lai mūsu bērni vienmēr būtu veseli un smaidītu! Tādēļ esam radījuši multivitamīnu un minerālvielu šķidro formulu "Imumax®", kura ir piemērota speciāli maziem bērniem, jo tā nesatur mākslīgas krāsvielas, mākslīgus aromatizētājus, mākslīgus saldinātājus, cukuru, kā arī spirtu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šķidrā formā vitamīniem un minerālvielām ir daudz augstāka biopieejamība, kā arī tos ir vieglāk uzņemt Jūsu mazulim. Imumax® ir patīkams dabīgs citrusu aromāts un neuzkrītoša apelsīnu-citronu garša.
 
Lietošana: bērniem no 6 mēnešiem līdz 2 gadiem pa vienai mērkarotei (5 ml) vienu reizi dienā, no 2 gadu vecuma pa divām mērkarotēm (10 ml) dienā vai pēc ārsta norādījuma. Nepārsniegt ieteicamo uztura bagātinātāja diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Pirms lietošanas saskalot!
Glabāt istabas temperatūrā, bērniem nepieejamā vietā. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī, izlietot 60 dienu laikā. Sargāt no sasalšanas un tiešiem saules stariem! Nelietot, ja bojāts iepakojums.  Nelietot produktu komponentu individuālas nepanesības gadījumā.
 
Produkts nesatur:
•      Mākslīgas krāsvielas
•      Mākslīgus aromatizētājus
•      Mākslīgus saldinātājus
•      Cukuru
•      Spirtu
 
Produkts ražots stingrā farmaceitiskā kontrolē saskaņā ar Labas ražošanas prakses (GMP) vadlīnijām, kas garantē produkta augstāku kvalitāti.

 

Savā daudzveidībā katrs vitamīns un mikroelements ir viens no būtiskākajiem posmiem ikvienā organisma imūnsistēmas mehānismā. Tādēļ pilnvērtīgu vitamīnu – minerālvielu kompleksu ar augstu biopieejamību lietošana ir ārkārtīgi svarīga imunitātes nostiprināšanai, jo sevišķi bērniem. Produkts satur 12 vitamīnus un 5 mikroelementus un ir lielisks līdzeklis bērna uztura papildināšanai ar šiem nepieciešamajiem komponentiem. Turklāt 300 ml iepakojums pietiek vairāk nekā 30 – 60 lietošanas dienām, atkarībā no bērna vecuma. Ieteicams lietot arī citus preparātus, jo to lietošana ir pierādīta kā efektīva metode imūnsistēmas uzlabošanai – lietojot probiotiķus (piemēram, “Lactoguardu”), bērni daudz retāk saslimst ar augšējo elpceļu infekcijām, gripu un gremošanas infekcijām. Papildus tiek rekomendēts lietot arī zivju eļļu.

 

Reklāma
Reklāma

           
Atcerieties – daudzveidīgs un sabalansēts uzturs, veselīgs dzīvesveids ir labas veselības priekšnoteikums!

 

Sadarbībā ar www.ziedot.lv 10 santīmi no katra pārdotā iepakojuma tiks ziedoti bērnu ārstēšanai.