Kartupeļu zupa ar kaltētām sēnēm
Liekam lietā ziemas krājumus - kaltētās sēnes!

FOTO: Shutterstock.com
Sildāmies ar dārzeņu zupu!
Kubikos sagrieztas saknes apcep eļļā, pievieno miltus un pielej ūdeni, pievieno sēnes un vāra.
Pusgatavai pieliek sagrieztus kartupeļus, sāli, ķimenes, majorānu un vāra, līdz gatava.
Gatavai pieliek smalki sagrieztus pētersīļu zaļumus.
Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.
Sastāvdaļas
- Majorāns
- Ķimenes
- Kaltētas sēnes - 10.gr
- Eļļa - 20.gr
- Burkāni - 80.gr
- Milti - 20.gr
- Kartupeļi - 200.gr
- Selerijas vai pētersīļi