Kartupeļu zupa ar kaltētām sēnēm

Liekam lietā ziemas krājumus - kaltētās sēnes!

FOTO: Shutterstock.com

Sildāmies ar dārzeņu zupu!

Kubikos sagrieztas saknes apcep eļļā, pievieno miltus un pielej ūdeni, pievieno sēnes un vāra.

Pusgatavai pieliek sagrieztus kartupeļus, sāli, ķimenes, majorānu un vāra, līdz gatava.

Gatavai pieliek smalki sagrieztus pētersīļu zaļumus.

 

 

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Majorāns
  • Ķimenes
  • Kaltētas sēnes - 10.gr
  • Eļļa - 20.gr
  • Burkāni - 80.gr
  • Milti - 20.gr
  • Kartupeļi - 200.gr
  • Selerijas vai pētersīļi