Čili un laima tako biešu tortiljā – sātīga veģetārā recepte

Tako (takos, taco vai tacos) biešu tortiljā ar veģetāru pildījumu ar svaigu laima un čili garšu, piedevām un salātiem.
Tortilju ir iespējams pagatavot dažādos gardos veidos!

FOTO: Publicitātes foto

Tortilju ir iespējams pagatavot dažādos gardos veidos!

Porciju skaits – 4

 

Sastāvdaļas:

Pildījums 

  • 450 g augu izcelsmes proteīns 
  • 1 ēdk. eļla 
  • 1 paciņa Santa Maria Čili un laima tako garšvielu maisījums 
  • 1ēdk. ūdens 
Reklāma
Reklāma

Piedevas 

  • 200 g zaļie salāti 
  • 200 g kokteiļtomāti 
  • 200 ml gvakamole
  • 150 g marinēti sarkanie sīpoli 
  • 100 ml Santa Maria Sarkano tomātu salsa (vidēji asa)
  • 1 iepakojums Santa Maria Kviešu tortilja ar bietēm 


 

Pagatavošana

  1. Apcep veģetāro proteīnu (vai vistas gaļu) eļļā sakarsētā pannā, līdz tas ir zeltains un izcepies.
  2. Samazini temperatūru, pievieno garšvielu maisījumu un ūdeni. Uzliec vāku.
  3. Pasniedz ar piedevām biešu tortiljā.

Saistītie raksti