Tofu karijs ar tomātiem. Ēdiens bez gaļas un miltiem!

Daudz tiek runāts par to, ka ikdienas ēdienkartē ir jāsamazina gaļa un milti. Piedāvājam izmēģināt jaunas receptes - varbūt arī šis ēdiens kļūs par vienu no iecienītākajiem ģimenes ēdieniem.

FOTO: Shutterstock.com

Tofu ar kariju un tomātiem var pasniegt karstu ar dārzeņiem kā pamatēdienu vai istabas temperatūrā kā uzkodas.


Sastāvdaļas 4 porcijām
1. Sīki sakapāts sīpols 1 gab
2. Sīki sakapāta ķiploka daiviņa 1 gab
3. Olīveļļa 3 ēd.k.
4. Karija pulveris 1 tējk.
5. Sāls
6. Nomizoti un sakapāti tomāti 6 gab
7. Kubiņos sagriezts tofu 400 gab

 

Gatavošana: 35 min
Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns sautē ķiplokus un sīpolus. Pievieno kariju, pieber sāli.
Minūti sautē. Iemaisa tomātus un sautē ~ 5 minūtes, līdz tie sāk izšķīst. Pievieno tofu un sautē 20
minūtes. Pasniedz karstu ar dārzeņiem kā pamatēdienu vai istabas temperatūrā kā uzkodas.
 

 

Reklāma
Reklāma


Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

 

Sastāvdaļas

Saistītie raksti