Laimā marinēta vistas krūtiņa

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Marinādei no laimiem izspiež sulu un sajauc ar eļļu, sojas mērci, medu, sāli, pipariem. Vistas fileju noskalo un nosusina, tad sagriež lielos gabalos. Filejas gabalus liek bļodā, pārlej ar marinādi, samaisa, noslogo un tur vēsā vietā stundu. Marinēto gaļu grilē vai apcep uz pannas un sasprauž uz iesmiem. Pasniedz karstu ar rīsiem vai atdzesētu kā uzkodu.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja - 500.gr
  • Sāls, pipari.pēc garšas
  • Sojas mērce - 2.ēd.k.
  • Vijīgs medus - 50.ml
  • Augu eļļa - 80.ml
  • Laimi - 2.gab
  • Rīsi - 125.gr (1 pac)