Vasaras garša burciņā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Dansukker arhīva.

 

Ogas noskalo un pārlasa, attīrot no kātiņiem. Ābolus nomizo un sasmalcina. Ogas, ābolus, vaniļu un cukuru sajauc, uzvāra un ļauj savārīties līdz vēlamai konsistencei. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

* Jo vairāk cukura liksiet, jo biezāks būs ievārījums. “1+3” vietā var ņemt Dansukker Ievārījumu cukuru, tad nepieciešams 0,5 – 1kg Ievārījuma cukura.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • 330 – 660 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” *
  • Melleņu - 350.gr
  • Upeņu - 150.gr
  • Ananāsu ābolīšu - 250.gr
  • Zemeņu - 250.gr
  • Puse vaniļas pāksts