Cēzara salāti ar grilētu vistu un parmezānu

Tiešām garšīgi salāti, kas iedvesmojušies no klasiskajiem Cēzara salātiem. Salāti papildināti ar grilētu vistu, parmezānu un brīnišķīgu mērci.

Izmēģini!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izmēģini!

Vajadzēs:

4 porcijas 
 

Mērcei

  • 1.5 tējk. Santa Maria BBQ garšvielas ar ķiplokiem un garšaugiem
  • 2 olas dzeltenumus
  • 1.5 ēd.k. dižonas sinepju
  • 1.5 ēd.k. baltvīna etiķa
  • 1 dl olīveļļu
  • 0.5 dl cepamo eļļu
  • 2 gab. anšovus
  • 1.5 dl rīvēta parmezāna

 

Reklāma
Reklāma

Vistas salātiem

  • 1 pac. Santa Maria BBQ Marinade for Chicken
  • 500 g vistas fileju
  • 1 iep. romiešu salātus
  • 0.5 gab. gurķa
  • 250 g kokteiļtomātus
  • parmezānu servēšanai

 

Gatavošana

  1. Ieliek vistas fileju plastmasas maisiņā, ielej marinādi un marinē vismaz 1 stundu.
  2. Gatavo bārbekjū vistas fileju uz vidējas uguns. Aptuveni 3 minūtes no katras puses.
  3. Samaisa olu dzeltenumus, Dižonas sinepes un baltvīna etiķi mērcē. Izmanto virtuves kombainu vai rokas blenderi. Uzmanīgi samaisa olīveļļu un cepamo eļļu. Pievieno anšovus, bārbekjū garšvielas un parmezāna sieru.
  4. Sagriež uz pusēm kokteiļtomātus un stienīšos gurķi. Sajauc salātus, gurķi un tomātus ar mērci un pa virsu uzrīvē parmezānu.
  5. Salātus pasniedz ar grilētu vistu.