Maltās gaļas mērce

Pavisam vienkārši un pavisam garšīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Griķi, kartupeļi, rīsi - maltā gaļa labi der kopā ar dažādām piedevām! Autores foto.

 

 

Sastāvdaļas:

1 sīpols

300 g maltās gaļas

1 burkāns

4 vidēji tomāti

200 ml saldā vai skābā krējuma

garšvielas

 

Gatavošana:

Uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcepam 1 vidēja lieluma sīpolu, kas ir smalki sagriezts.

 

Kad sīpoli jau apcepti zeltaini brūni, tad pievienojam 300 g malto gaļu.

Reklāma
Reklāma

 

Visu sautējam uz nelielas uguns, pievienojam uz smalkās rīves sarīvētu 1 vidēja lieluma burkānu.

 

Turpinām sautēt un pa to laiku noblanšējam 4 nelielus tomātus, noņemam mizu un sagrieztus pievienojam pannā.

 

Pievienojam garšvielas, maisām, sautējam, līdz viss ir viendabīgs un pēc garšas gatavs.

 

Kad jau gatavs, pievienojam 200ml saldo vai skābo krējumu, izmaisām un pasautējam aptuveni 5 minūtes.

 

Mērcīte gatava, varam pasniegt ar sev tīkamu ēdienu!

 

AutoreSerjoga, Maikliņš un Natalija

 

Sastāvdaļas