Gaļas ēdieni dzērveņu marinādē

Gaļas gatavošanā ziemā ir vērts izmantot dzērvenes!

FOTO: Shutterstock.com

Dzērvenēm ir ziemas garša, izmanto tās gaļas gatavošanā!

Samaļam dzērvenes. Pievienojam 200 majonēzes,  25 gr sojas mērces 50 gr tomātu mērces. Sāli nedaudz un, samaisot gaļas gabaliņos, ļaujam 4-5 stundas ievilkties. Pēc tam vai nu grilējam vai cepam kā šasliku. Arī uz pannas cepta tāda dzērvenēs marinēta galiņa ir garšiga.

 

Iesūtījusi: marija andzane, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni! dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Tomātu mērce
  • Sojas mērce
  • Majonēze
  • Dzērvenes
  • Cūkgaļas gabaliņij - 1 .kg
  • Sāls