Gardas augļu un ogu saldās zupas vasaras galdam

Saldā zupa ir īpaši piemērots ēdiens tieši vasaras karstumā, kad augļi un ogas ir pilnbriedā un tos var baudīt ne tikai svaigā veidā, ķīseļos vai savārot zaptēs. Pamēģini kādu no šīm zupām jau šovasar. 

FOTO: Shutterstock.com

Cel galdā saldās zupas, papildini ar putukrējumu vai citiem gardumiem. Cel galdā saldās zupas, papildini ar putukrējumu vai citiem gardumiem.

Lai pagatavotu zupu, var izmantot svaigus, saldētys un žāvētus augļus un ogas. Visas sastāvdaļas pirms lietošanas ir jānomazgā, jānotīra, jāizņem kauliņi. Zupai par pamatu ņem kompotu. Vēlāk pievieno saldumus: šokolādi, marshmallows, vafeles, saldējumu. Aromātam pievieno vaniļas, kanēļa, krustnagliņu esences.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Saistītie raksti