Deserta torte ar marmelādi

 

 
Šī deserta torte ir no skābā krējuma - šādu vēl nebiju manījusi un garšojusi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sastāvdaļas:

- 500g skābā krējuma 

 

- Rama Creme bonjour bez piedevām 1 paciņa (zila paciņa)

 

- 1/3-1/2 glāze cukurs (glāzes tilpums 250ml)

 

- vaniļas cukurs pēc garšas

 

- krāsainās marmelādes

 

- 1/2 glāze piena

 

- 1 paciņa želatīna

 

- 1 paciņa cepumi Selga brūnie, bet jūs varat ņemt kādi jums garšo

 

Reklāma
Reklāma

- 80g sviesta

 

Pagatavošana:

Cepumus sablenderējam, pievienojam izkausētu sviestu, izmaisām un liekam traukā, izlīdzinām.

 

Skābo krējumu putojam ar cukuru un vaniļu, līdz izveidojas stingra masa. tad pievienojam Rama Creme bonjour un vēl saputojam.

Želatīnu iemaisām pienā, pagaidām, līdz uzbriest, tad uzsildām līdz 80grādiem un izmaisām, līdz izšķīst. Želatīnu pielejam pie krējuma un vēl saputojam.

Marmelādi sagriežam mazos gabaliņos un iemaisām krējuma masā. Šo masu lejam uz cepumu pamatnes un liekam ledusskapī, ja vēlamies, deserta virsu arī izdekorējam.

 

Deserts neierasti gards!

 

Autore: Serjoga, Maikliņš un Natalija

 

Sastāvdaļas