Tiramisu ar saldētām ogām

FOTO: Mammamuntetiem.lv

3 porcijas

Mascarpone sieru sajauc ar olu dzeltenumiem un vaniļas cukuru, līdz veidojas viendabīga masa. Deserta trauciņos ieliec pa ēdamkarotei siera masas, uz tās liec pāris ingveru cepumu un pārber ar saldētām ogām (nevajag atkausēt!). Virsū liec atlikušo krēmu. Tad trauciņus novieto ledusskapī apmēram uz četrām stundām. Pa šo laiku cepumi būs kļuvuši mīksti, un ogas arī būs atlaidušās. Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām vai pārkaisa ar cukuru.

 

Recepte no žurnāla Veselība 2009/decembris

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • mascarpone siers - 250.g
  • Olu dzeltenumi - 2.gab
  • Vaniļas cukurs
  • saldētas ogas (zemenes, upenes, mellenes, avenes)
  • ingvera cepumi vai mazās piparkūkas