Āboli mīklā ar šokolādi

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Ābolus sagriež četrās daļās. Ņem biezu pannu ieziež nedaudz ar sviestu, saliek iekšā ābolus un pārlej ar saputoto biskvītmīklu, ko gatavo no olām, cukura, miltiem un kartupeļu cietes. Pārkaisa ar kanēli  un liek krāsnī cepties ~15- 20 min. Gatavu pārkaisa ar šokolādes skaidiņām vai rīvētu šokolādi.

 

Recepti iesūtīja: Dace Solovjova, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Āboli - 4.gb
  • Olas - 4.gb
  • Milti - 4.ēdk.
  • Cukurs - 4.ēdk.
  • Kartupeļu ciete - 1.ēdk.