Karaliskās piparkūkas

FOTO: Shutterstock.com

Saldo krējumu uzputo. Lēni maisot, to pievieno pārējām mīklas satāvdaļām. Mīklu atstāj vēsumā uz vairākām dienām. Pēc tam to izveltnē, izspiež figūriņas un cep gaiši brūnas.

 

Recepte no grāmatas: Piparkūkas/sast. I. Jākobsone. – Rīga, Nordik, 2003

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Milti - 600 - 700.g
  • Saldais krējums (35%) - 200.g
  • Cukurs - 200.g
  • Sviests - 200.g
  • Olas - 2.gab
  • Soda - 1.tējk.
  • Garšvielas:
  • Kanēlis - 1.tējk.
  • Ingvers - 1.tējk.
  • maltas krustnagliņas - 1.tējk.