Krējuma pudiņš

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Krējumā iemaisa miltus, cukuru un maisot uzvāra. Atdzesētai masai pievieno olu dzeltenumus, sarīvētu citrona miziņu un stingrās putās saputotus olu baltumus. Masu liek ar sviestu izziestā veidnē un cep cepeškrāsnī vidējā siltumā 25 - 30 minūtes.

Pasniedz siltu vai aukstu ar ogu vai šokolādes mērci.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Skābs krējums - 200.g
  • Kviešu milti - 4.ēd.k.
  • Olas - 4.gab
  • Cukurs - 100.g
  • Sviests - 1.ēd.k.
  • Citrona miziņa