Gaļas rolādes gatavošana mājās svētku galdam

 

Gaļas ruletītes ir vērts izmēģināt pagatavot pašam! Tās ir lieliska uzkoda svētku galdam, kā arī brokastu maizēm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gaļas ruletēm pildījumi var būt dažādi, piemēram, ar omleti vai ar malto gaļu. Autores foto.

 

 

Sastāvdaļas:

Gabals cūkas pavēderes

2 olas pildījumam

Ķiploks

Sāls, pipari

Paprika

Zaļumi pēc izvēles

 

Kā pagatavot gaļas ruleti, rolādi.

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma

1. Ņemu cūkas pavēderi, izgriežu tādu gabalu, lai varētu satīt rolādi. Šo gabalu izklapēju ar āmurīti, apberu ar sāli un pipariem - uzspiežu ķiploku.

2. Uzcepu omleti - ņemu divas olas + garšvielas, pievienoju smalki sagrieztu, krāsainu papriku, zaļumus (dilles, pētersīļus).

3. Omleti lieku uz gaļas, sarullēju un satinu rolādi ar striķīti .

4. Rolādi apcepu uz pannas un lieku vārīties iepriekš sagatavotā buljonā - ūdens ar garšvielām un dažnedažādiem zaļumiem - burkāni, sīpoli, selerijas sakne, ķiploks u.t.t. Izvāru gatavu un lieku uz nakti zem sloga nospiesties. Gatavs!

 

Citai rolādei pildījumā var likt maltu gaļu (sagatavotu kā kotlešu masu) + četrās daļās sagrieztu vārītu oliņu.

Ai, man vieglāk pagatavot nekā aprakstīt.

Lai izdodas !

 

Iesūtījusi: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas