Garšīgā mērce VISAM:)

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

 

Jogurtu ( es parasti lietoju balto, bez piedevām) sakuļ ar krējumu ( krējuma tauku procentu var lietot JEBKURU, atkarībā no nepieciešamības) vai majonēzi. ( Iesaku kult ar koka karoti, ja to dara blenderī, mērce kļūst pārāk šķidra). Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas(ķiploku pirms tam saspiež putriņā :) ), sakuļ un mērce gatava! Lietojama ļoti daudzos variantos ( ar svaigiem dārzeņiem, salātiem, utt.) Galvenais - neaizmirstiet par cukura un sāls proporciju!

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Cukurs - 2.deserta kar.
  • Sāls - 1.deserta kar.
  • Krējums vai majonēze - 200.gr
  • Jogurts bez piedevām. - 200.gr
  • Ķiploks - 3.daiviņas