Piena zupa ar dārzeņiem

FOTO: Shutterstock.com

Verdošā ūdenī liek sagrieztus burkānus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno sadalītus ziedkāpostus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra 10 minūtes. Pēc tam pieliek zaļos zirnīšus un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Tad pielej pienu, uzvāra, pieliek sviestu un sasmalcinātus diļļu un pētersīļu zaļumus.

 

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sviests
  • Kartupeļi - 150.g
  • Izlobīti zaļie zirnīši - 50.g
  • Burkāni - 25.g
  • Ziedkāposti - 100.g
  • Ūdens - 150.g
  • Piens - 250.g
  • Sāls
  • Dilles, pētersīļi