Smūtijbļoda ar ogām un riekstiem. Viegli variējama recepte

Vitamīniem bagātas brokastis vai spēka pilns našķis pēcpusdienai — smūtijbļoda ir pareizā izvēle. Pagatavošana ir vienkārša, recepte viegli variējama, turkāt — ja vēl saldētavā aizķērušās kādas ogas no vasaras krājumiem, tad īstais laiks tās notiesāt. Skaties video recepti!
Pievieno savai smūtija bļodai dzērvenes — šis ir lielisks veids, kā apēst tās vitamīnu pilnās ogas, ko vienkārši tāpat apēst grūti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pievieno savai smūtija bļodai dzērvenes — šis ir lielisks veids, kā apēst tās vitamīnu pilnās ogas, ko vienkārši tāpat apēst grūti.

Šī ir ļoti viegli variējama recepte, tāpēc norādītās sastāvdaļas pievieno pēc saviem ieskatiem, garšas un ģimenes locekļu skaita ģimenē.

 

Sastāvdaļas:
Saldētas avenes un mellenes 
Saldētas dzērvenes 200 g
Auzu piens
Banāns
Sauja indijas riekstu
Sula no neliela apelsīna

Reklāma
Reklāma

Dekorēšanai:
Granola
Sauja smalcinātu indijas riekstu
Saldētas ogas
Zaļumi