Tēvi aicināti piedalīties aptaujā “Kas sagādā tētim prieku?”. Datu prezentācija gaidāma Tēvu sapulcē

Tuvojas Tēva diena, tāpēc vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” aicina tētus piedalīties aptaujā par tematu – kas sagādā tētim prieku? Aptaujas mērķis ir novērtēt tēva attiecības ar saviem bērniem, partneri un arī pašam ar sevi, kā arī izprast, kas tētiem sagādā vislielākās raizes un kas – lielāko prieku.
Trīs laimīgie balvā saņems dāvanu kartes no veikala “IKEA” 100 eiro vērtībā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Trīs laimīgie balvā saņems dāvanu kartes no veikala “IKEA” 100 eiro vērtībā.

Tēti aicināti aptaujā piedalīties līdz 6. septembrim. Trīs laimīgie balvā saņems dāvanu kartes no veikala “IKEA” 100 eiro vērtībā. 

 

Aptauja ir anonīma un tās aizpildīšana aizņems vien 5 minūtes laika, taču dati būs nozīmīgi vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” turpmākajā darbā, izprotot, kas ir Latvijas tētu grūtības un kas sagādā prieku. 

 

Aptaujas dati tiks prezentēti ikgadējā Tēvu sapulcē, kurā kopā pulcējas sabiedrībā zināmi tēti un speciālisti, lai runātu par tētiem aktuālām lietām. Sapulci interesenti varēs skatīties tiešsaistē ceturtdien, 7. septembrī, no plkst. 10.00 līdz 11.00 ģimenes portālā “Mammamuntetiem.lv”, ziņu portālā Jauns.lv, kā arī Facebook. Tēvu sapulcē piedalīsies tādi tēti kā Armands Simsons, Ansis Klintsons, Kaspars Daugaviņš, Volfgangs Vinters un citi. 

Reklāma
Reklāma

 

Tēvu dienas sapulci atbalsta Labklājības ministrija!

 

Saistītie raksti