Kā iepriecināt tēti Tēva dienā? Ideju apokopojums

Septembris ir ne tikai pirmo rudens dienu un jaunās skolas sezonas vēstnesis, bet arī laiks, kad iepriecināt tēvus. Katru gadu Tēva diena kļūst arvien populārāka, bērniem un otrajām pusītēm meklējot idejas, kā šoreiz iepriecināt ģimenes tēti. Iespējas ir daudz un dažādas, taču svarīgākais ir paturēt prātā dāvanas saņēmēja vajadzības un vēlmes, lai iepriecinātu neatkarīgi no sagādātā pārsteiguma lieluma.
Iepirkšanās un izklaides centru “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa” Tēva dienai veltītajās radošajās darbnīcās pagatavojiet tētim medaļu vai plakātu, ar ko 10. septembrī doties ikgadējā Tēva dienas gājienā! Vairāk uzzini www.tevadiena.lv.

FOTO: Publicitātes foto

Iepirkšanās un izklaides centru “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa” Tēva dienai veltītajās radošajās darbnīcās pagatavojiet tētim medaļu vai plakātu, ar ko 10. septembrī doties ikgadējā Tēva dienas gājienā! Vairāk uzzini www.tevadiena.lv.

Pašu rokām taisīts 

Šajos svētkos vienmēr sirdi sildoša dāvana būs kaut kas bērna rokām darināts. Mūsdienās iespējas ir plašas un teju ikkatrs var sagatavot kaut ko īpašu, pat ja šķiet, ka radošajam talantam vēl ir vajadzīga palīdzīga roka.

 

Paša bērna taisīta apsveikuma kartīte vai mīļāko bērnības fotogrāfiju un video izlase būs patīkams pārsteigums jebkuram tētim. Tās var skaisti noformēt, ievietojot dāvanu kastē un aprakstīt ar mīļiem sveicieniem. Ja tomēr ir vēlme pēc papildu palīdzīgas rokas, tad īpaši noderēs 9. septembrī plkst. 12.00-18.00 organizētās radošās darbnīcas iepirkšanās un izklaides centru “AKROPOLE Rīga” pasākumu zonā starp A un F ieeju un “AKROPOLE Alfa” centrālajā laukumā pie informācijas centra, kurās 

mākslinieku pavadībā bērni varēs sagatavot medaļu vai plakātu tēta pārsteiguma dāvanai. Sagatavotie radošie darbi īpaši noderēs ikgadējā Tēva dienas gājienā no Brīvības pieminekļa līdz Vērmanes dārzam.

Ja dāvanas saņēmējs dzīvo citā pilsētā vai valstī, talkā var nākt dažādi digitālie rīki, kā, piemēram, lietotne un mājaslapa Canva, kas sniedz plašu iepriekš sagatavotu apsveikumu un video veidņu klāstu, vai mūzikas straumēšanas vietnes, kā, piemēram, Spotify, kurās var apkopot īpaši tētim paredzētu dziesmu izlasi, ko klausīties brīvos brīžos vai atpūtas laikā. Tādā veidā arī tēti, ko nav iespējams satikt Tēva dienā, varēs apsveikt unikālā un iepriecinošā veidā.

 

Vēlmju saraksta īstenošana 

Pārdomāta dāvana būs noderīga vai sen kārota lieta, kas atvieglotu dažādus ikdienas uzdevumus. Bieži vien roka neceļas sev iegādāties vajadzīgas un vēlamas lietas, jo šķiet, ka bez tām var arī iztikt. Ja ir zināms, ko tētis jau sen vēlas, bet pats sev nepirktu, tad jādāvina tieši tas!

 

Šajā ziņā noderēs iepirkšanās centra apmeklējums, izskatot dažādus dāvanas variantus. Piemēram, ir vērts ieskatīties vīriešu parfimērijas vai ķermeņa kopšanas nodaļās, lai iegādātos kādu īpašu produktu sevis palutināšanai. Bieži vien noder arī kādas jaunas viedierīces vai viedā aksesuāra pirkums, lai atsvaidzinātu tēta ikdienas gaitas un pienākumu veikšanu. Taču tos tētus, kas ir veselīgā dzīvesveida entuziasti, iepriecinās dāvana no sporta preču sortimenta, piemēram, treniņiem paredzēts apģērbs, sporta inventārs vai kāda veselības uzraudzības ierīce.

Reklāma
Reklāma

 

Pieredze, kas paliks atmiņā

Reizēm, kad viss sirdij tīkamais jau ir sagādāts, vislabākais variants ir uzdāvināt kādu atmiņā paliekošu pieredzi. Tāpēc svarīgi paturēt prātā, ko dāvanas saņēmējam patīk darīt vai gribētos pamēģināt. Lai atrastu piemērotāko dāvanu Tēva dienā, iepirkšanās centros “AKROPOLE” ir īpaši plašs veikalu un pakalpojumu sortiments atbilstoši katras ģimenes gaumei un atpūtas veidiem.

Viens no variantiem, ko der apsvērt, ja tētis ir filmu cienītājs, ir kino apmeklējums “Apollo Kino” vai “Cinamon” kinozālēs. 

Galvenais izvērtēt, kura no repertuārā piedāvātajām filmām būs īstā tēta gaumei, un tad atliek sagādāt ērtas sēdvietas, mīļākās uzkodas un kompāniju lieliskai filmas skatīšanās pieredzei.

 

Netrūkst arī tētu, kas vēlas izmēģināt negaidītas un pat ekstrēmas pieredzes. Šim nolūkam varētu noderēt dažādas aktivitātes pie dabas, kā brauciens ar laivām vai kalna velosipēdu, ko var iegādāties “Dāvanu Serviss” piedzīvojumu stendos, kā arī “Lieliska dāvana” veikalos.  Tāpat var doties ceļojumā uz kādu neredzētu vietu Latvijā vai sen lolotu atpūtu ārzemēs. Pašiem bezbailīgākajiem tētiem varētu patikt arī lēciens ar gumiju vai izpletni, kas noteikti būs neaizmirstams un atmiņā paliekošs notikums.

 

Arī gastronomiskās pieredzes var kalpot par lielisku Tēva dienas pārsteigumu. Rudens sezonā neskaitāmi restorāni un kafejnīcas, kā, piemēram, “Vairāk Saules”, “9 DRAKONI” vai “Grill London”, piedāvā jaunas un garšas kārpiņām pārsteidzošas ēdienkartes no ražas veltēm, kas būs patīkama pārmaiņa no ikdienas un ļaus iepazīt jaunu garšas pasauli.

 

Šajos svētkos svarīgi pārdomāt galveno un iepriecināt katram savas ģimenes tēti tā, lai vairotu prieku un patīkamas atmiņas. Kopā pavadītais laiks ir lieliska dāvana, tāpēc aicinām apmeklēt Tēva dienai veltītās aktivitātes “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa” iepirkšanās centros.

Saistītie raksti