Tēva dienas festivālā izzinošas aktivitātes sarūpējuši Bērnu slimnīca un veselapasaule.lv

Vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” šogad jau desmito gadu Rīgā rīko Tēva dienas gājienu un festivālu ar mērķi godināt tētus. Visas dienas garumā paredzēti dažādi pārsteigumi un aktivitātes.
Šogad Tēva dienas apmeklētājiem būs iespēja arī uzzināt un apgūt drošas vingrošanas pamatus. Visas dienas garumā līdzās teltij www.veselapasaule.lv vecāki kopā ar bērniem varēs izkustēties Bērnu slimnīcas fizioterapeitu vadībā.

FOTO: Publicitātes foto

Šogad Tēva dienas apmeklētājiem būs iespēja arī uzzināt un apgūt drošas vingrošanas pamatus. Visas dienas garumā līdzās teltij www.veselapasaule.lv vecāki kopā ar bērniem varēs izkustēties Bērnu slimnīcas fizioterapeitu vadībā.

Tēva dienas gājiens

Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00. 

 

Tēva dienas gājiena maršruts

Brīvības piemineklis → Brīvības bulvāris → Elizabetes iela → ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr. Barona ielas stūra vārtiem.

 

Svētki Vērmanes dārzā

Vērmanes dārzā desmitā Tēva dienas festivāla svinēšana notiks līdz pat plkst. 16.00. 

  • Uz skatuves notiks koncerts, būs priekšnesumi un gaidāma arī balvu izloze uz Lielā Laimes rata!
  • Vērmanes dārza teritorijā Izklaides un aktivitātes paredzētas ģimenēm gan ar pavisam maziem, gan lieliem bērniem, gan arī – vecvecākiem! Tētim varēs uztaisīt dāvanu vai kroni, būs svinīgas fotosienas un kopīgi ieturēt maltīti brīvdabas kafejnīcās.

 

Aktivitātes ar Bērnu slimnīcas speciālistiem 

Reklāma
Reklāma

 

 

Šogad Tēva dienas apmeklētājiem būs iespēja arī uzzināt un apgūt drošas vingrošanas pamatus. Visas dienas garumā līdzās teltij www.veselapasaule.lv vecāki kopā ar bērniem varēs izkustēties Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) fizioterapeitu vadībā. Tāpat varēs iemēģināt spēkus turpat līdzās esošajā šķēršļu trasē, savukārt tie, kas priekšroku dod mierīgākām aktivitātēm, būs gaidīti www.veselapasaule.lv teltī. Tā kā minētais interneta portāls ir Latvijā lielākais, kas veltīts bērnu un jauniešu veselībai, un to veidojuši Bērnu slimnīcas speciālisti, arī telts iekšpusē būs sagatavotas tematiskas aktivitātes gan lieliem, gan maziem. 

 

Jaunākajai informācijai par Tēva dienas gājienu un festivālu seko līdzi www.tevadiena.lv!

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu.

Saistītie raksti