Desmitais Tēva dienas gājiens un festivāls notiks svētdien, 10. septembrī. Tiekamies un sveicam tētus kopā!

Par godu tētiem un Tēva dienai, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” šogad jau desmito gadu Rīgā rīko Tēva dienas gājienu un festivālu. Ielūdzam ģimenes uz lielajiem svētkiem!
Tēva dienas gājiena maršruts: Brīvības piemineklis → Brīvības bulvāris → Elizabetes iela → ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr. Barona ielas stūra vārtiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tēva dienas gājiena maršruts: Brīvības piemineklis → Brīvības bulvāris → Elizabetes iela → ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr. Barona ielas stūra vārtiem.

 

Tēva dienas gājiens un festivāls Rīgā ir pasākums ar mērķi godināt tētus – pateikt viņiem paldies un to, cik svarīgs tētis ir bērna un ģimenes dzīvē. Tēva dienai veltītais pasākums ir apmeklējams bez maksas.

Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, 

pulcēšanās gājienam no plkst. 11.00 – ģimenes gaida skaisti un garšīgi pārsteigumi. Gājienu pavadīs Rīgas Pašvaldības policija, par gājiena muzikālo noformējumu rūpēsies LR Zemessardzes orķestris majora Anda Kareļa vadībā un perkusionista Nila Īles grupa “ZemeDunn”.

 

Tēva dienas gājiena maršruts

Brīvības piemineklis → Brīvības bulvāris → Elizabetes iela → ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr. Barona ielas stūra vārtiem.

 

Tēva dienas koncertā uzstāsies grupa “ZemeDunn” un “Dzelzs vilks”

Vērmanes dārzā desmitā Tēva dienas festivāla svinēšana notiks līdz plkst. 16.00. Uz skatuves notiks koncerts – ar priekšnesumiem uzstāsies brazīliešu nacionālās cīņas mākslas kapueiras klubs “Capoeira Latvia”, koncertēs perkusionista Nila Īles grupa “ZemeDunn” un grupa “Dzelzs vilks”. Gaidāma arī balvu izloze uz Lielā Laimes rata!

 

Dāvanu darbnīcas tētiem, stafetes, ekstrēmi izaicinājumi un brīvdabas kafejnīcas

Izklaides un aktivitātes par godu tētiem Vērmanes dārza teritorijā veidotas tā, lai dienas garumā būtu aizraujoši ģimenēm gan ar pavisam maziem, gan lieliem bērniem, gan arī – vecvecākiem! Tētim varēs uztaisīt dāvanu vai kroni – lai godinātu viņu. Uztaisīt kopīgu ģimenes bildi – būs svinīgas fotosienas (šis taču desmitais Tēva dienas festivāls!). Varēs kopā ar tēti un arī vectētiņu izmēģināt daudz un dažādas aktivitātes, laimēt balvas un arī – kopīgi ieturēt maltīti brīvdabas kafejnīcās.

Reklāma
Reklāma

 

Skaties Tēva dienas gājiena iepriekšējo gadu foto!

Informācijai seko līdzi www.tevadiena.lv, Tēva dienas Facebook lapā, kā arī Mammamuntetiem.lv sociālo tīklu kontos.

 

Skaties atskatu uz Tēva dienas gājienu un festivālu 2022!

 

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu.

Saistītie raksti