Tēva dienas gājiena dalībniekus cienās ar jogurta dzērienu “Actimel”

Svētdien, 10. septembrī, Rīgā notiks tradicionālais Tēva dienai veltītais gājiens, ko jau desmito reizi rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Gājiens sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam – no plkst. 11.00.
Ģimenes, kas piedalīsies gājienā, gaida skaisti un garšīgi pārsteigumi, piemēram, varēs cienāties ar gardo jogurta dzērienu “Actimel”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimenes, kas piedalīsies gājienā, gaida skaisti un garšīgi pārsteigumi, piemēram, varēs cienāties ar gardo jogurta dzērienu “Actimel”.

Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00. Ģimenes, kas piedalīsies gājienā, gaida skaisti un garšīgi pārsteigumi, piemēram, varēs cienāties ar gardo jogurta dzērienu “Actimel”.

 

Tēva dienas gājiena maršruts

Brīvības piemineklis → Brīvības bulvāris → Elizabetes iela → ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr. Barona ielas stūra vārtiem.

 

“Actimel” imūnspēles Vērmanes dārzā

Gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā, kur turpināsies kā skaisti, ģimeniski svētki dienas garumā. Arī Vērmanes dārzā vienu no aktivitātēm rīko “Actimel” – gaidāmas imūnspēles, kurās rotaļu veidā varēs uzzināt, kā rūpēties par savu un savas ģimenes imunitāti katru dienu.

 

Reklāma
Reklāma


Arī tie, kas piedalīsies imūnspēlēs, dāvanā varēs saņemt gardo un veselīgo “Actimel” jogurta dzērienu! Gaidāmas šādas aktivitātes:

  • Spēle “Atpazīsti patiesību vai mītus par imunitāti”,
  • Imunitātes hokejs,
  • Dienas grafiks tavai imunitātei,
  • Saliec stipru imunitāti,
  • 360 grādu video spineris.

Jaunākajai informācijai par Tēva dienas gājienu un festivālu seko līdzi www.tevadiena.lv!

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu.

Saistītie raksti