Akcijā “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!” saziedots teju 21 tūkstotis eiro un skolas preces 128 bērnu mācību gada sākumam

Aizvadītājā svētdienā noslēdzās labdarības akcija “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”, kuras laikā ikvienam bija iespēja atbalstīt grūtībās nonākušās Latvijas un Ukrainas bēgļu ģimenes, palīdzot sagatavoties bērnu skolas gaitām.
Labdarības akciju “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!” organizē iepirkšanās un izklaides centri “AKROPOLE” sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, pētījumu aģentūru “Norstat”, kā arī vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv.

FOTO: Publicitātes foto

Labdarības akciju “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!” organizē iepirkšanās un izklaides centri “AKROPOLE” sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, pētījumu aģentūru “Norstat”, kā arī vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv.

Trīs nedēļu laikā iedzīvotāji un uzņēmumi pārskaitījuši vai atstājuši naudu ziedojumu kastēs kopumā 20997,78 eiro apmērā. Savukārt īpašajās skolas preču ziedošanas kastēs iepirkšanās un izklaides centros “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa” atstātās mantas ar Ziedot.lv palīdzību tiks nogādātas 128 bērniem, kuru vecāki šogad saskārās ar izaicinājumiem, lai sagatavotu bērnus jaunajam mācību gadam.

 

“AKROPOLE” un labdarības organizācija “Ziedot.lv” izsaka pateicību visiem ziedotājiem un sadarbības partneriem, tai skaitā apgādam “Jānis Roze”, mazumtirdzniecības tīklam “Maxima Latvija”, tehnoloģiju uzņēmumam “TET”, galda spēļu veikalam “BRAIN GAMES”, sabiedrisko attiecību aģentūrai “VA Communications Rud Pedersen Group”, mediju aģentūrai “INITIATIVE Latvia”, radošajai aģentūrai “Not Perfect Riga” un reklāmas aģentūrai “MBoom ad”, par atbalstu labdarības akcijai.

“Šogad kopā ar sabiedrības un sadarbības partneru iesaisti esam sagādājuši nozīmīgu atbalstu gan Latvijas maznodrošināto, gan Ukrainas bēgļu bērnu ģimenēm jauno mācību gadu gaidot. 

Iepirkšanās centru “AKROPOLE” vārdā saku paldies ikkatram ziedotājam un atbalstītājam, kas šogad varēja sniegt finansiālu atbalstu, lai vairāk bērnu Latvijā var uzsākt jauno mācību gadu ar pilnām mugursomām un lielāku prieku un entuziasmu iesaistīties zinību apguvē,” pasakās iepirkšanās centru “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa” mārketinga vadītāja Aija Urbāne-Orbāne.

 

“Labklājības pamatā izglītībai ir ļoti liela nozīme, tādēļ, pateicamies iepirkšanās centriem “AKROPOLE” par labdarības akcijas īstenošanu. Paldies iedzīvotājiem, kuri atsaucās, lai palīdzētu Latvijas un ukraiņu skolēniem. Jauna skolas somas, burtnīcas, rakstāmpiederumi dos pašapziņu un pilnvērtības sajūtu mazajiem censoņiem,” norāda labdarības organizācijas “Ziedot.lv” vadītāja Rūta Dimanta.

Reklāma
Reklāma

 

“Gatavošanās jaunajai skolas sezonai ne vienam vien vecākam lika nopietni pārskatīt skolas preču sarakstu, arī atteikties no kādām lietām, kas gādātas iepriekš - lai nepārsniegtu tam atvēlēto budžetu. Redzot šī gada akcijas rezultātus, ir ļoti liels prieks un pateicības izjūta – neraugoties uz to, ka šogad ir piedzīvota ievērojama inflācija, kas daudziem ir likusi savilkt jostas, ziedojumu apjoms ir lielāks nekā jebkad iepriekš. Liels paldies ikvienam, kurš iesaistījās akcijā un palīdzēja sagatavoties skolai kopā,” skaidro vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

 

Par labdarības akciju “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”

Labdarības akciju “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!” jau ceturto gadu organizēja iepirkšanās un izklaides centri “AKROPOLE” sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, pētījumu aģentūru “Norstat”, kā arī vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv. Labdarības akcija tika organizēta ar mērķi palīdzēt Latvijas maznodrošināto un Ukrainas bēgļu ģimeņu skolēniem labāk sagatavoties jaunajam mācību gadam.

Saistītie raksti