Kafijas gatavošanas meistarklase, sejas joga, roku masāža un dāvanas. Mātes dienā gaidāma mammu lutināšana!

Mātes dienas festivālā, ko rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, mammas sagaidīs ar dzirkstošo vīnu un šokolādi, būs iespēja piedalīties kafijas un hotdogu gatavošanas meistarklasēs (un daudzās citās!), varēs apgūt sejas jogu, saņemt stila konsultācijas. Cienāties varēs Rimi gardēžu vasaras zupu zonā. Un tas vēl nav viss!
Mātes dienas festivālā bez maksas būs iespēja degustēt un baudīt dažnedažādus kārumus, iemācīties ko jaunu, kā arī... nedarīt neko, vien relaksēties!

FOTO: Shutterstock.com

Mātes dienas festivālā bez maksas būs iespēja degustēt un baudīt dažnedažādus kārumus, iemācīties ko jaunu, kā arī... nedarīt neko, vien relaksēties!

Baudu un cienājos

Pasākumā būs iespēja degustēt un baudīt dažnedažādus kārumus (bez maksas). Tāpat dienas garumā pie Hanzas perona darbosies tirdziņš un brīvdabas kafejnīcas.

 

Varēsi cienāties:
(degustācijas produktu skaits ierobežots)

  • mammas sagaidīsim ar “MoselWeins” dzirkstošo vīnu! 
  • pirmajām 500 mammām dāvanā šokolāde un citi gardumi no “Daisena Latvia”.
  • BKI  kafijas zīmola degustācijas. Lai mundrāka diena, pacienāties ar rīta kafiju būs iespējams BKI kafijas degustācijas stendā no 11:00 - 14:00.
  • dienas garumā varēs veldzēties ar minerālūdeni “Akvile”.
  • līdz plkst. 14.00 darbosies Rimi gardēžu vasaras zupu zona, kur zupas gatavos “Rimi” pavārs Normunds Baranovskis ar palīgiem.
     

Mācos 

 

Zonā “Mācos” gaidāms bagātīgs meistarklašu klāsts, kur apgūt ko jaunu! Dalība meistarklasēs bez maksas. 

 

Meistarklases:

  • kafijas gatavošana kopā ar “Caffeine” – apmeklētājas varēs izmēģināt savu roku Latte Art mākslā,
  • hotdogu gatavošanas meistarklase – “Narvesen” piedāvās gūt iemaņas garšīgāko hotdogu pagatavošanā.
  • sejas joga, vada Maija Šveiduka, "Simple Face Yoga". Sejas joga ir vienkārši soļi pretī dabīgam un ilgnoturīgam skaistumam! 
  • grima un stila konsultācijas nodrošinās imidža skola “Una Style”,
  • mājas aromātu gatavošana – the Munio meistarklasē būs iespēja iemācīties veidot dabīgus, skaistus un ekoloģiski draudzīgus mājas aromātus – sojas vaska aplīšus,
  • Aroma Essence ķermeņu skrubju darbnīcā iespēja izgatavot savu īpašo jūras sāls vai brūnā cukura skrubi. Meistarklases laikā uzzināsi par Latvijas un dienvidzemju augu īpašībām un to izmantošanu skaistumam, veselībai un labklājībai, kā arī iepazīsi dažādas ķermeņa kopšanai piemērotas augu eļļas. No pieejamajām izejvielām izgatavosi savu 100% dabīgo skrubīti līdzņemšanai.  
  • mēbeļu atjaunošanas meistarklase kopā ar mēbeļu atjaunošanas uzņēmumu "Pavasara mēbeles". Tev būs iespēja ne tikai apgūt mēbeļu dekorēšanas un tapsēšanas pamatus kādā no divām piedāvātajām meistarklasēm, bet arī iegādāties unikālus interjera dekorus, kas radīti pēc otrreizējas pārstrādes principa – izmantojot ražošanas procesā radītos pārpalikumus.
  • rokassprādžu meistarklase kopā ar Agnesi Zeltiņu un "Soulstones". Iespēja sev izgatavot skaistu rokassprādzi kopā ar Agnesei Zeltiņu!  Meistarklase būs pieejama no plkst.13.00 līdz 14.00. Par izdevīgām cenām varēs iegādāties arī Agneses Zeltiņas grāmatu, galvas turbānus un "Soulstones" rotas.

 

Relaksējos

Jā, Mātes dienas festivālā īpaši domāts par to, lai mammas var ne vien iegūt jaunas zināšanas, bet arī… nedarīt neko! Vien relaksēties. 

 

  • skaistumkopšanas zīmols KOLONNA piedāvā roku masāžu māmiņām bez maksas! Tāpat būs iespēja veikt ausu caurduršanu - kopā ar zīmola "Blomdahl" auskariem procedūra maksās vien 10 EUR, un šo pakalpojumu varēs izmantot ne vien mammas, bet arī citi viņas ģimenes locekļi.
  • lielformāta plakātu krāsošanas darbnīca kopā ar “Kano Editions” – tas ir ģimenes uzņēmums, kopā ar talantīgiem ilustratoriem no Latvijas un Ukrainas rada augstas kvalitātes ekoloģiski un sociāli atbildīgus krāsojamos plakātus.
  • kā rodas milti? Radoša darbošanās, kas aizraus arī bērnus. Pievienojies un iepazīsti maizes ceļu! Pasākumu vadīs izglītojošu grāmatu autore un pedagogs Kristīne Jacino. Attīstītam bērnos zinātkāri, interesi un izpratni par pārtiku, kas var palīdzēt veicināt viņu veselību un labklājību.
  • masāžas krēsli – izmēģini jaunu relaksācijas veidu!
  • Mazuļu zonā būs iespējams mierīgā gaisotnē aprūpēt un pabarot pašus mazākos pasākuma apmeklētājus. Mazuļu zonu atbalsta bērnu zīmoli “Friso”, “NUK” un “Bubchen".

 

Uzzinu

Piedāvājam iepazīt un izmēģināt jaunus zīmolus vai uzzināt vairāk par tiem, kas ir jau bijuši zināmi!

 

  • Lotos pharma veselības zona. Latvijas farmācijas uzņēmums Lotos Pharma, kurš šogad atzīmē 10 gadu dzimšanas dienu, piedāvās noskaidrot sava ķermeņa struktūru – ķermeņa masas indeksu (BMI), procentuālo muskuļu daudzumu organismā, viscerālo tauku līmeni un vielmaiņu miera stāvoklī; piedalīties produktu degustācijās; iegriezt Lotos Pharma 10 gadu laimes ratu un laimēt pārsteiguma balvas.
  • Iepazīsti Mayeri Sensitive – Baltijā lielāko sadzīves ķīmijas ražotāju produktu līniju! Būs iespēja iepazīties ap plašo produktu klāstu un saņemt to paraugus.
  • SVR un Filorga – iespēja iepazīt šos profesionālās kosmētikas zīmolus, kā arī laimēt 3 dāvanu komplektus, katru 160 EUR vērtībā. Laboratoire SVR ir franču dermokosmētikas zīmols kopš 1962. gada. Laboratorija piedāvā efektīvus dermatoloģiskus risinājumus visiem ādas tipiem, kā arī rada pretnovecošanās līnijas jutīgai, nobriedušai ādai. Laboratoire Filorga ir tiem, kas vēlas atgūt un saglabāt ādas jauneklību. Zīmols dibināts 1978. gadā.
  • Latvijas Amerikas acu centra stendā būs iespēja vairāk uzzināt par sausās acs diagnostikas un ārstēšanas iespējām, kā arī noskaidrot par redzes korekcijas veidiem un to piemērotību jūsu acīm.
  • Moller’s aicina iepazīties ar viņu stāstu! Moller’s zīmolu raksturo Norvēģu spēks un kvalitāte kopš 1854.gada. Produkti paredzēti visai ģimenei, un tie satur augstu omega-3 koncentrāciju. Pēc stāsta iepazīšanas būs iespēja aizpildīt testu un tikt pie dāvanu kuponiem Careshop.lv internetveikalā, kā arī varēs piedalīties loterijā. Katru stundu tiks izlozēts Careshop.lv produktu grozs no zīmola MOLLER’S.
  • Palmers prezentācijas – pasākumā varēsi sastapt kosmētikas “Palmers” pārstāvjus un uzdot savus aktuālos jautājumus par viņu produkciju. 

 

Mātes dienas festivālu apdrošina BALTA.

Saistītie raksti