Mātes dienas festivālā gaidāmas skaistas iedvesmas lekcijas – vadīs Aina Poiša, Dana Gulbe, Kristīne Balode un Agnese Zeltiņa

Mātes dienas festivālā, kas notiks sestdien, 13.maijā, Rīgā Hanzas peronā, un kas ir apmeklējams bez maksas, gaidāma bagātīga skatuves programma. Tās ietvaros notiks ne vien koncerts, bet arī mammu iedvesmas lekcijas.
Psiholoģe un attiecību speciāliste Kristīne Balode Mātes dienas festivālā mammas iedvesmos atļauties būt atklātākām un... nepareizākām.

FOTO: LETA

Psiholoģe un attiecību speciāliste Kristīne Balode Mātes dienas festivālā mammas iedvesmos atļauties būt atklātākām un... nepareizākām.

Mātes dienas festivāla koncertā uzstāsies Olga Rajecka un Ance Krauze, muzicēs arī aktieris Rihards Lepers, kurš kopā ar vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāju Ingu Akmentiņu-Smildziņu vadīs skatuves programmu. 

 

Skatuves programmā gaidāmas arī iedvesmas lekcijas – lai atklāti uzrunātu mammu grūtības, lai mammas mazliet sapurinātu un sniegtu viņām sparu un enerģiju vienmēr atcerēties rūpes arī par sevi. 

 

Mātes dienas festivāla Iedvesmas lekcijas

  • “Atļaušanās būt atklātai un… nepareizai” – Kristīne Balode, psiholoģe un attiecību speciāliste 

 

  • “Kā tikt vaļā no kontrolfrīka sevī” – Dana Gulbe, pašizausgmes koučs un kārtošanas speciāliste 

 

  • “Lai mamma (ne)izdegtu” – Aina Poiša, psihoterapijas speciāliste, lekciju atbalsta BKI  kafija

 

Reklāma
Reklāma
  • “Nekritizēt, bet iemācīties mīlēt sevi” – Agnese Zeltiņa, aktrise

 

Mātes dienas festivālā dienas garumā mammas bez maksas varēs piedalīties arī deviņās dažādās meistarklasēs, kā arī iesaistīties “Mammamuntetiem.lv” praktisko padomu studijā. 

 

“Mammamuntetiem.lv” praktisko padomu studijas lekcijas

 

  • "Jutīga un alerģiska āda. Ieteikumi ikdienas kopšanā un sadzīves ķīmijas līdzekļu izvēle" – Lāsma Kalnbērza, dermatoloģe, lekciju atbalsta mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu zīmols “Mayeri”
  • "Apģērbs un tā krāsa – kas piestāv Tev? Padomi veiksmīgam un pārlieciošam izskatam" –  Una Bernatoviča, stiliste, imidža skolas “Una Style” dibinātāja
  • "Sausās acs sindroma aktualitāte mūsdienās" – Guna Pūce, optometriste, lekciju atbalsta Latvijas Amerikas acu centrs
  • "Krūšu pašpārbaude! Vai Tu proti to veikt pareizi?" – Solvita Rubene, aprūpes māsa
  • "Ūdens un citu dzērienu ietekme uz veselību, labu formu un kopējo izskatu"  –  Viktorija Zakarkeviča, uztura speciāliste

 

Mātes dienas festivālu apdrošina BALTA.

 

Par godu Mātes dienai sestdien, 13. maijā, Rīgā, kultūras un izklaides centrā “Hanzas perons”, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” rīko Mātes dienas festivālu – atpūtas un iedvesmas pasākumu, ko māmiņas no visas Latvijas un neatkarīgi no vecuma var apmeklēt bez maksas.

 

Saistītie raksti