Dziedātāja Ance Krauze par mammas lomu: "Es sajutu, kā mainos uz augšu"

Gaidot Mātes dienas festivālu, kas notiks 13.maijā, Hanzas Peronā, dziedātāja un trīs meitu mamma Ance Krauze dalās ar savām pārdomām par mammas lomu.
Mātes loma ir kā atvērt debesis – brīnumu un pārsteigumu pilnas, reizēm neparedzamas un bezgalīgas, teica mamma Ance Krauze.

FOTO: Publicitātes foto

"Mātes loma ir kā atvērt debesis – brīnumu un pārsteigumu pilnas, reizēm neparedzamas un bezgalīgas," teica mamma Ance Krauze.

“Būt mātei – tā ir manas dzīves centrālā ass, ko nespēj atsvērt ne manta, ne nauda. Līdz ar pirmās meitas piedzimšanu es sajutu, kā mainos uz augšu," sarunā ar “Mammamuntetiem.lv” stāsta dziedātāja Ance Krauze. 

 

"Mātes loma ir kā atvērt debesis – brīnumu un pārsteigumu pilnas, reizēm neparedzamas un bezgalīgas. Man tuvi ir Annas Rancānes vārdi kādā Raimonda Paula dziesmā, kas arī ir viena no manas dzīves atslēgām:
“Trejas meitas mātei, es visbagātākā,
Jo man mātes vārdu nēsāt gods."

 

Reklāma
Reklāma

Par godu Mātes dienai sestdien, 13. maijā, Rīgā, kultūras un izklaides centrā “Hanzas perons”, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” rīko Mātes dienas festivālu – atpūtas un iedvesmas pasākumu, ko māmiņas no visas Latvijas un neatkarīgi no vecuma var apmeklēt bez maksas.

 

Saistītie raksti