7 “Lidl” atradumi fantastiskām Lieldienām

Pirmais siltais un smaržīgais pavasara vējš, pirmās saules pielietās dienas, pirmās putnu dziesmas, pirmie sniegpulkstenīši un pūpoli, agrākie rīti un vēlākie vakari – tas viss liecina par pavasara nākšanu. Pavasaris vienmēr nāk ar Lieldienām, savukārt Lieldienas “Lidl” vienmēr nāk ar patīkamiem pārsteigumiem!
“Lidl” nāk palīgā ar atradumiem, kā svētkus padarīt īpašus.

FOTO: Publicitātes foto

“Lidl” nāk palīgā ar atradumiem, kā svētkus padarīt īpašus.

Esam apkopojuši 7 interesantus atradumus pirmssvētku laika īpašajā piedāvājumā “Lidl” veikalos, kas visai ģimenei padarīs krāsainu gatavošanos Lieldienām un visas svētku dienas.

 

Maģiskais marķieris olu krāsošanai

Lai nu bez kā, bet bez krāsainām un priecīgām olām Lieldienas nav iedomājamas. Patiesībā Lieldienas sākas ar olu krāsošanu, un varbūt pat vēl agrāk – domājot un meklējot veidus, idejas un krāsas, kā šogad bagātināt ikgadējo olu krāsošanas tradīciju. Īpaši aktuāla olu krāsošana ir ģimenēs ar bērniem, jo jāatrod veids, kā bērnus radoši un droši iesaistīt krāsošanas procesā.

 

Te “Lidl” nāk palīgā ar pirmo atradumu – tas ir maģiskais olu krāsošanas marķieris, ar kura palīdzību mazais mākslinieks tiks pie priecīgiem zīmējumiem, katra ola būs unikāla, katrs varēs “kauties” tieši ar paša dekorēto olu.

Taču “Lidl” var meklēt arī citus olu krāsošanas piederumus, tie priecēs ar ļoti labām cenām. Olu krāsas veikalos pieejamas, sākot no tikai 19 centiem!

 

Klasika jaunās skaņās – pildīta pīle

Vai Lieldienas plānots svinēt lielākā radu un draugu pulkā vai mazā un sirsnīgā ģimenes lokā, ir jāklāj galds ar dažādiem gardumiem – gan pamatēdieniem, gan uzkodām, gan saldiem našķiem. Ja iepriekšējos svētkos no “Deluxe” piedāvājuma jau ir nogaršots strausa un ķengura steiks, varat atgriezties pie klasiskām vērtībām ar jaunām garšu niansēm – te talkā nāks otrais atradums “Lidl” veikalu svētku piedāvājumā – ar sēnēm un putraimiem pildīta pīle.

Nekāda stresa par pildījuma sagatavošanu un garšu balansu, tikai jāuzkarsē cepeškrāsns un jāšauj iekšā pīles cepetis. Brīnišķīga, laiku taupoša, klasiska pamatēdiena izvēle jaunās skaņās. Turklāt pīles gaļa, kā zināms, ir gan garda, gan barojoša, gan veselīga izvēle.

 

Trifeles? Trifeles!

Vai esi ēdis trifeles vai kulinārijas gardumus ar šo izsmalcināto kārumu? “Lidl” ir sagādājis trešo svētku pārsteigumu gan tiem, kam vēl nav nācies iepazīties ar šo gardumu, gan tiem, kas jau iemīlējuši trifeļu garšu – “Deluxe” piedāvājumā ir virkne produktu ar trifelēm. Karstā un kraukšķīgā pica ar baravikām un trifeļu mērci var būt labs pamatēdiens, savukārt aromatizētais humuss ar turku zirņiem un trifeļu gabaliņiem vai trifeļu pesto būs lielisks uzkodu galda papildinājums. Lieldienu garās brīvdienas ir īstais brīdis, lai dažādotu savu garšu pieredzi un izbaudītu brīnišķīgo trifeļu garšu, kas par tik labu cenu kā “Lidl” svētku piedāvājumā Latvijas veikalos nemaz tik bieži nav atrodama!

 

Nograuzt ne tikai zaķi

Šokolāde visos veidos ir svētku pavadone – Lieldienās nu jau tradicionāli varam gan meklēt sētā “zaķu sadētās” mazās šokolādes oliņas, gan atvērt lielāku šokolādes olu ar pārsteigumu iekšā, gan izvēlēties no interesantā un gardā “Favorina” ekskluzīvo šokolādes tāfelīšu klāsta. Taču varam arī nograuzt šokolādes zaķi – kā nu kurš to dara, sākot no ausīm vai sākot no kājām. Bet ceturtais šāgada “Lidl” Lieldienu pārsteigums piedāvā nograuzt ne tikai šokolādes zaķi, bet arī citas gardas figūriņas, piemēram, taureni, cāli, vistu. Košos sānus grozīdamas, satupušas skaistos iepakojumos, šīs gardās figūriņas ir arī lielisks ciemakukulis bērniem, dodoties Lieldienās apciemot draugus vai radus.

 

Ātri un vienkārši – karstā šokolāde uz kociņa

Par laikapstākļiem Lieldienās nekad nevari būt drošs, jo Latvijas daba marta beigās un aprīļa sākumā var sagādāt jebkurus pārsteigumus – gan dziļu sniegu, gan siltu un īsti pavasarīgu, saulainu dienu. Daudzi pasākumi un aktivitātes noteikti plānoti ārā, un tad neaizstājams būs piektais atradums “Lidl” – karstā šokolāde uz kociņa, ērts un interesants risinājums garšīgam karstajam dzērienam. Tev būs nepieciešamas tikai krūzes un karsts ūdens – un, lūk, visi mazliet nosalušie varēs sasildīties ar siltu, gardu dzērienu! Turklāt katrs to varēs izvēlēties pēc savas gaumes – pieejami ir gan tumšās, gan piena, gan baltās, gan pat šokolādes ar karameli kociņi!

 

Mazās saulītes svētku rotai un dārzam

 

Skaists dekors svētku laikam un labs papildinājums puķu dobēm ārā būs sestais atradums “Lidl” – narcises dekoratīvā puķu podā, kas atgādina lielu olas čaumalu. Puķu mīļi jau sen ir novērtējuši un iemīļojuši “Lidl” puķu stādu un sīpolu piedāvājumu, un arī šoreiz veikals neliek vilties. Dzeltenās narcises kā mazas saulītes priecēs acis un sildīs sirdis.

 

Idejas Lieldienu maltītēm

Un septītais, bet nekādā ziņā ne pēdējais jaukais “Lidl” atradums ir jaunais recepšu portāls “Lidl Virtuve” – tajā nešaubīgi atradīsiet idejas šāgada Lieldienu ēdienu klāstam. Portāla receptes maltītes gatavošanu padarīs par iedvesmojošu un priekpilnu nodarbi, jo vairs nebūs jālauza galva, ko celt svētku galdā. “Lidl Virtuvē” šefpavārs Uģis Veits piedāvā plašu recepšu klāstu ikdienai un svētkiem, steidzīgajiem un nosvērtajiem, visām gaumēm un kulināro prasmju līmenim. Tā ir jauna sastapšanās vieta visiem Latvijas ēdienu gatavošanas entuziastiem – ienāc un pārliecinies receptes.lidl.lv.

Saistītie raksti