Fiskars radījis jaunu šķēru līniju ReNew no 100% pārstrādātiem un pārstrādājamiem materiāliem

Rūpēs par dabas resursu saglabāšanu un atkārtotu pārstrādātu materiālu izmantošanu, Fiskars radījis jaunu šķēru līniju – "ReNew". Tā izgatavota, pārdomāti izmantojot izejvielas un pārveidojot klientu izmestos iepakojuma atkritumus un blakusproduktus par augstākās kvalitātes šķērēm.
Fiskars “ReNew” šķēres ir izgatavotas no 100% pārstrādātiem un pārstrādājamiem materiāliem.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Fiskars “ReNew” šķēres ir izgatavotas no 100% pārstrādātiem un pārstrādājamiem materiāliem.

Visas “ReNew” līnijas šķēres ir ražotas Somijā un pārbaudītas ar rokām, lai nodrošinātu visaugstākos kvalitātes, komforta un veiktspējas standartus.

“ReNew” līnijā ietilpst septiņi dažādu šķēru veidi radošām nodarbēm – “ReNew”dažāda izmēra universālās šķēres, dārza šķēres, šķēres ēdienu pagatavošanai, šķēres izšūšanai, hobijiem, kā arī manikīra šķēres.

 

Fiskars “ReNew” šķēres ir izgatavotas no 100% pārstrādātiem un pārstrādājamiem materiāliem. To izgatavošanā izmantoti klientu izmestie iepakojuma atkritumi, kā arī pārstrādāts tērauds un papīra šķiedras, lai radītu Fiskars raksturīgo augsto kvalitāti un izcilo veiktspēju, ko novērtē cilvēki visā pasaule. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Šķēru detaļas ir rūpīgi noslīpētas, lai nodrošinātu komfortu un precizitāti, vienlaikus arī mazinot to ietekmi uz vidi. 

Šķēru rokturi ir izgatavoti no celulozes šķiedras un pārstrādātas plastmasas, savukārt to asmeņi – no pārstrādāta tērauda. 

Vienlaikus arī katra šķēru pāra iepakojums ir veidots no pārstrādātas papīra šķiedras. Jaunās “ReNew” šķēres ir uzticamas un izturīgas katrā lietošanas reizē, bet tiklīdz ir pienācis laiks atbrīvoties no vecā pāra, visas šķēru sastāvdaļas var pilnībā pārstādāt un izmantot jaunu produktu ražošanai.

 

Fiskars ReNew līnijas šķēres pieejamas mājas lapā: www.eginalas.lv.

Saistītie raksti