Pregnacare® conception un Wellman® conception: uztura bagātinātāji auglības uzlabošanai

Ja vēlaties palikt stāvoklī, jums ir jāsagatavo savs organisms ar veselīgu dzīvesveidu un diētu, lai maksimāli vairotu iespēju veiksmīgai bērna ieņemšanai. Ne mazāk svarīgi parūpēties arī par vīrieša reproduktīvo veselību. Tādēļ speciālisti radījuši uztura bagātinātājus - Vitabiotics Pregnacare® conception un Vitabiotics Wellman® conception.

FOTO: Shutterstock.com

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJI NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Vitabiotics Pregnacare® conception: speciāli sievietēm. Uztura bagātināšana veselīga bērna ieņemšanai
Pregnacare® conception formula ir radīta pamatojoties uz vispasaules pētījumiem, kas uzrāda, ka tieši šīs noteiktās vielas spēlē nozīmīgu lomu pilnvērtīgai uzturvielu rezervju veidošanai labai reproduktīvai veselībai.

Uzturvielu loma apaugļošanās procesā
Saudzīgi sabalansēta un pilnvērtīga bio-elementu formula, ieskaitot sevī L-arginīnu un N-acetilcisteīnu, spēlē specifisku lomu normālas, veselīgas sievietes fertilitātē, palīdzot sagatavot dzemdes kakla gļotādu spermatozoīdu nokļūšanai pie olšūnas.


Rekomendētais folskābes daudzums
Pregnacare conception nodrošina ar 400 mg folskābes, kam ir svarīga loma augļa nervu sistēmas izveidē un tieši šāda deva ir  Pasaules Veselības Organizācijas rekomendēta grūtniecības periodam jau no augļa attīstības pirmajām dienām. 
Sievietes reproduktīvā veselība.
Arī vitamīni B6 un B12, inozitols un cinks ir svarīgi sievietes reproduktīvai veselībai. Dabīgais antioksidants vitamīns E palīdz aizsargāt ģenētisko materiālu no brīvo radikāļu iedarbības. Saudzīgi sabalansēts ar L-arginīnu, Inozitolu, vitamīniem un 400mcg folskābes
 

Lietošana:
Pa vienai tabletei dienā galvenās ēdienreizes laikā, uzdzerot glāzi ūdens vai vēsa dzēriena. Nesakošļāt. Nelietot tukšā dūšā. Nepārsniedziet ieteicamo diennakts devu. Neizmantojiet uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. 
Uzglabāt temperatūrā līdz +25ºC, sausā, bērniem nepieejamā un neredzamā vietā.


Sastāvs: Betakarotīns (naturālu karotinoīdu maisījums), Vitamīns D3(holekalciferola formā), Vitamīns E (skābā D-alfa-tokoferilsukcināta formā), Vitamīns C (askorbīnskābes formā), Vitamīns B1 (tiamīna mononitrāta formā) Vitamīns B2 (riboflavīna formā), Vitamīns B3 (nikotinamīda formā), Vitamīns B6 (piridiksīna hloraīda formā), Folāti (pteroilmonoglutamīnskābes formā), Vitamīns B12 (ciānkabolomīns), Biotīns (D-biotīna formā), Pantotēnskābe (Kalcija D-pantotenāta formā), Dzelzs (fumarāta formā), Magnijs (oksīdu formā), Cinks (sulfātu formā), Jods (kālija jodīdu formā), Selēns (nātrija selenāta formā), Vars (sulfātu formā).
Palīgvielas: maltodekstrīns (apjoma palielinātājs), hidroksipropilmetilceluloze, mikrokristāliska celuloze, akācijas sveķi (biezinātāji), magnija stearāts, stearīnskābe, silīcija dioksīds(pretsalipes vielas).
Tabletes apvalks: Opadry Red pūderis, kas sastāv no hidroksipropilmetilcelulozes, titāna dioksīda, makrogola, laktozes monohidrāta, gliceriltriacetāta, sarkanā dzelzs oksīda.

 

 

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJI NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Vitabiotics Wellman® conception: vīriešu reproduktīvās veselības uzturēšanai
Vitamīnu un minerālvielu produkts reizi dienā ar aminoskābēm un augu ekstraktiem, kas palīdz nodrošināt vīriešu reproduktīvo veselību
Uzlabota formula, kuras sastāvā ir likopēns, MAKA, aminoskābes, kas nodrošina vīriešu reproduktīvās veselības uzlabošanas koncepciju
Saņemot konkrētu uzturvielu ikdienas devu, iespējams nodrošināt vislabāko ķermeņa funkcionēšanu, kad Jūs ar partneri plānojat bērniņu. Wellman® Conception radīts, lai sniegtu visaptverošu vitamīnu, minerālvielu un bioloģiski aktīvu uzturvielu kombināciju, kas izvēlēta to ietekmes uz vīriešu reproduktīvo veselību dēļ.

Reklāma
Reklāma

 

Uzturvielu atbalsta apaugļošanai un spermatoģenēzei
Visaptveroša kombinācija, kas satur vitamīnus un mikroelementus, tostarp L karnitīnu un L-arginīnu, kas abi ir ļoti nozīmīgi veselas, aktīvas spermas produkcijai, kā arī tās spējai sasniegt olšūnu.

 

Vīriešu apaugļošanas veselība
Ar cinku, kas ir svarīgs reproduktīvās sistēmas veselībai, kā arī B6 un B12 vitamīniem, un magniju, kas saistīti ar hormonālās veselības saglabāšanu, un selēnu, kas nepieciešams spermas ražošanai un kustīgumam.

Antioksidantu devums
A, C, E vitamīni un selēns ir svarīgi antioksidanti, kas nosaka reproduktīvo veselību un labsajūtu. Cinks ir antioksidants, kas aizsargā spermu.

Padomus par bērna ieņemšanas iespējas palielināšanu meklējiet www.wellman.co.uk/conception

Izstrādāts ar Prof. A.H.Beckett OBE, PhD, DSc Londonas Universitātes emerētā profesora līdzdalību.

Vitabiotics Wellman® conception nesatur mākslīgās krāsvielas, glutēnu, konservantus, sāli vai raugu. Nav testēts uz dzīvniekiem, piemērots veģetāriešiem. Lietojot Wellman®conception papildus, nav nepieciešams lietot vitamīnus un minerālvielas saturošus uztura bagātinātājus. Pirms lietošanas konsultējaties ar ārstu vai farmaceitu, ja atrodaties mediķu uzraudzībā vai ciešat no pārtikas alerģijas. 

 

Lietošana:
Pa vienai tabletei dienā galvenās ēdienreizes laikā, uzdzerot glāzi ūdens vai vēsa dzēriena. Ieteicams palielinātas slodzes apstākļos. Nesakošļāt. Nelietot tukšā dūšā. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Neizmantojiet uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Produkts satur dzelzi, tās pārmērīga lietošana var būt kaitīga maziem bērniem.
Uzglabāt temperatūrā līdz +25ºC, sausā, bērniem nepieejamā un neredzamā vietā.

 

Sastāvs: stabilizētāji (maltodekstrīns, mikrokristāliskā celuloze, akācijas sveķi), Maka ekstrakts, Vitamīns C (askorbīnskābe), L-karnitīna tartrāts, magnija oksīds, Vitamīns E (skābais D-alfa tokoferilsukcināts (no sojas)), cinka sulfāts, inozīts, Tabletes apvalks: glicerīns (mitrumuzturētājs), (Hidroksipropilmetilceluloze (emulgators), dzelzs oksīdi (dabīgas krāsvielas), priedes mizas ekstrakts, likopēna ekstrakts, Vitamīns B1(tiamīna mononitrāts), niacīns (kā nikotīnamīds), Vitamīns B6 (piridoksīna hidrohlorīds), dzelzs fumarāts, citrusu bioflavonoīdu komplekss, Glazētājvielas: (stearīnskābe, magnija stearāts), šķērsšūtās CMC nātrija sāls (biezinātājs), pantotēnskābe (kalcija D-pantotenāts), Vitamīns A (retinilacetāts), L-arginīns, silīcija dioksīds (pretsalipes viela), Vitamīns D3(holekalciferols, akācijas sveķi(stabilizētājs), saharoze, kukurūzas ciete, vidējā garuma ķēžu triglicerīdi, DL-alfa tokoferols (antioksidants)), riboflavīns, Sibīrijas žeņšeņa ekstrakts, oktakozanols (rīsu klijas), vara sulfāts, L-glutations, ko-enzīms Q10, mangāna sulfāts, Folacīns( folskābe), hroma trihlorīds, nātrija selenāts, Vitamīns B12(Ciānkobalamīns), biotīns.