Ieiesim pavasarī un sagaidīsim vasaru savā vislabākajā formā!

Tikai retajai izdodas savas apņemšanās realizēt patstāvīgi, bet katrai gribas justies labi, atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, būt veselīgai un skaistai. ​Dārgās jaunās māmiņas, sēdošā darba darītājas, dāmas, jaunkundzes un kundzes – Saules Salons ar savām daudzajām iespējām nāks Jums talkā.

Gatavojies skaistai un spilgtai vasarai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavojies skaistai un spilgtai vasarai


Par figūras korekciju un veselības uzlabošanu rūpējamies dažādos veidos un tieši, kombinējot mūsu pakalpojumus ķermeņa kopšanā ar fiziskajām aktivitātēm un veselīgu uzturu, gūsiet ātru, acīm redzamu un jūtamu rezultātu.
 

VELASHAPE III – efektīvi šķeļ tauku šūnas, pateicoties radioviļņu, vakuuma un infrasarkano staru mijiedarbībai. Procedūra ir ļoti iedarbīga, jau pēc pirmās reizes jutīsiet rezultātu. Tās intensitātes dēļ, nepieciešams 2 nedēļu intervāls starp procedūrām, lai organisms pagūtu izvadīt sadalīto taukšūnu atlikumus. Daudz jādzer ūdens. Ši kursa laikā ir ļoti labi, ja pastiprinām limfas atteci, veicam vēl citas procedūras – masāžas, ietīšnas proceduras, vingrojam.


Mēs saviem klientiem piedāvājam paralēli iziet FIFURA ROLL kursu, tas aktivizēs notievēšanas procesu un limfas drenāžu, mazinās tūskas un attīrīs organismu.
 

Mūsu Figura Roll ir spēcīgākais no Latvijas tirgū esošajiem ruļļiem. Salīdzinoši vienkāršā un pasīvā vingrošana dod pārsteidzoši labu rezultātu!

 

 

Kompleksi strādājot pie ķermeņa formu uzlabošanas, sava loma ir arī ietīšanas procedūrām. Kopā ar masāžu tās sniedz gan labsajūtu, gan uzlabo citu procedūru efektivitāti. Ietīšanas procedūrām izmantojam kvalitatīvos, Latvijā ražotos GMT produktus, par kuru iedarbīgumu sīkāk lasiet SAULES SALONA mājas lapā saulessalons.lv Pretcelulīta gēls un taukus dedzinošais gēls tiek izmatoti arī notievēšanas un pret celulīta masāžās, kuras tiek veiktas ar rokām.
 

Reklāma
Reklāma

Ja gribam redzēt un just ļoti labus rezultātus un uzlabot pašsajūtu, tad nepietiek tikai ar pasīvajām metodēm. Mūsu salonā ir arī sporta zāle, kur notiek veselības vingrošanas un jogas nodarbības mazās grupās – ne vairāk kā 6 cilvēkiem vienlaicīgi. Nodarbības notiek pieredzējušu speciālistu uzraudzībā.
 

Saules Salona profesionāļi ieteiks optimālo iespēju ,kā sakombinēt procedūras tieši Jums , lai sasniegtu vislabāko rezultātu. Protams, varat izvēlēties tikai vienu no piedāvātajiem pakalpojumiem, koriģēt savus ēšanas ieradumus, vairāk kustēties - arī tas dos rezultātus.
 

Saules Salona lojalitātes karšu īpašniekiem ir ievērojamas atlaides un bonusi Figura Roll un citiem pakalpojumiem !