Mazo Princešu studijās gatavojam neredzētus Ziemassvētku eglītes rotājumus!

Jau ziņojām, ka gada nogalē Bērnu universitāti papildinām ar jaunu nodarbību ciklu – Princešu studijām, kurās mazās dāmas aicinātas bez maksas apmeklēt radošas un izglītojošas nodarbības. Pirmā Princešu studiju nodarbība - „Gatavojam neredzētus Ziemassvētku eglītes rotājumus!” - notiks 4. decembrī plkst. 16.00.
Princešu studijās galvenais akcents likts uz visdažādāko rokdarbu apguvi un fantāzijas attīstīšanu, mācoties pašrocīgi darināt rotaslietas, apģērbu, telpu dekorus u.c. lietas.

FOTO: Anita Austvika, http://www.rareflowerphotography.com/

Princešu studijās galvenais akcents likts uz visdažādāko rokdarbu apguvi un fantāzijas attīstīšanu, mācoties pašrocīgi darināt rotaslietas, apģērbu, telpu dekorus u.c. lietas.

 

Šobrīd Bērnu universitātē reizi nedēļā – pēcpusdienā pēc skolas – notiek Eksperimentu darbnīcas bērniem, un decembra sākumā atklāsim jaunu mācību programmu – Princešu studijas. Tas ir nodarbību cikls, kurā galvenais akcents likts uz visdažādāko rokdarbu apguvi un fantāzijas attīstīšanu, mācoties pašrocīgi darināt rotaslietas, apģērbu, telpu dekorus, dāvanu iesaiņojumus un dažādas mājsaimniecības lietas. Princešu studijās paredzēts apgūt arī pieklājības normas un etiķeti. Arī Princešu studijas, tāpat kā Eksperimentu darbnīcas bērniem, apmeklējamas bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots. 


Arī Princešu studijas, tāpat kā Eksperimentu darbnīcas bērniem, apmeklējamas bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots. 

Pirmā Princešu studiju nodarbība gaidāma 4. decembrī plkst. 16.00, kuras temats – „Gatavojam neredzētus Ziemassvētku eglītes rotājumus!”, savukārt 11. decembrī plkst. 16.00 mazās dāmas posīsies ballei nodarbībā, kuras temats – „Pucējamies ballītei un darinām rotaslietas”. PIETEIKTIES

 

Bērnu universitātes nodarbības notiek „mammamuntetiem.lv” redakcijas telpās Rīgā, Brīvības ielā 40–16 (pagalmā). 

 

Tiekamies arī Ziemassvētku mākslinieciskajās darbnīcās!

Bērnu universitāte ārpus savām telpām un plašam apmeklētāju lokam būs atvērta arī šajā ziemā – Ziemassvētku mākslinieciskajās darbnīcās universālveikala „Stockmann” bērnu nodaļā 7. decembrī plkst. 11.00! Mākslinieciskajās darbnīcās ikviens mazais interesents varēs apgūt un pagatavot krāšņus Ziemassvētku telpu dekorus no papīra un dabas materiāliem un dāvanas ģimenei, piemēram, stikla sniega bumbas, kurās virpuļo mazas sniegpārsliņas.  

 

Bērnu universitāte, princešu studijasBērnu universitāte ir ģimeņu organizācijas Mammamuntetiem.lv un nodibinājuma “Fonds Mammām un Tētiem” radīts interešu izglītības centrs, lai sākumskolas vecuma bērnus ieinteresētu par šobrīd un nākotnē aktuālākajām darba tirgus profesijām, piemēram, par dabas zinātnēm, eksaktajās zinātnēm, inženierzinātnēm, ražošanu. Bērnu universitātē mācības notiek bez maksas. 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un Maiznīcas FLORA cepumiem

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Par grīdu tīrību rūpējas iRobot.

Ko vēl Tu varētu paveikt, kamēr māju tīra iRobots? Piemēram, mācīties Gudro Sievu skolā!