Mūziķis Mednis projektā "Tev tuvumā" klausītājiem piedāvās jaunu dziesmu

Decembrī Latvijas dievnamus pieskandinās latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmas. Tās pasākumu apmeklētājiem dāvās pagājušajā gadā izveidotā projekta "Tev tuvumā" dalībnieki - aktieris Artūrs Skrastiņš, dziedātāja Ieva Kerēvica un grupa "Putnu balle". Projektā piedalīsies arī mūziķis Arnis Mednis, klausītājiem piedāvājot jaunu dziesmu.

Projektā Tev tuvumā gaidāmi vairāki pirmatskaņojumi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Projektā "Tev tuvumā" gaidāmi vairāki pirmatskaņojumi.

Pojekta "Tev tuvumā" dalībnieki patlaban strādā skaņu ierakstu studijās, līdztekus jau zināmām dziesmām tiek gatavoti vairāki pirmatskaņojumi. Koncertos īpašā viesa statusā piedalīsies mūziķis A.Mednis. Vēl vairāk, mūziķis sarūpējis īpašu Ziemassvētku dāvanu sava talanta cienītājiem. Proti, koncertos A.Mednis izpildīs ne tikai senāk rakstītās, bet arī pavisam jaunu savu dziesmu. Piedaloties Arņa kolēģim Raimondam Macatam, šobrīd notiek darbs pie tās ieraksta.

Tā ir pirmā viņa radītā dziesma pēc pārciestā insulta un garā atveseļošanās posma. Projekta "Tev tuvumā" veidotāji un mūziķis ir pārliecināti, ka tas būs īpašs notikums gan koncertu klausītājiem, gan pašam mūziķim. 

 

"Ceru un ticu, ka izdosies uzburt un dāvāt klausītājiem brīnišķīgas sajūtas skaistajā Ziemassvētku laikā", par gaidāmo viesošanos Latvijas dievnamos priecājas Arnis Mednis. 

 

Nākot uz koncertu, "Tev tuvumā" veidotāji aicina apmeklētājus līdzi ņemt pašu adītus cimdus, cepures, šalles vai zeķes! Labās lietas ar vietējo pašvaldību sociālo dienestu gādību nodosim tiem, kuriem šoziem ir īpaši auksti!

 

Šogad projekts "Tev tuvumā" viesosies Jelgavas, Kuldīgas, Liepājas, Saldus, Rīgas, Valmieras, Cesvaines un Dobeles dievnamos. 

 

Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās, to cena 4 lati. Bērniem līdz 7 gadu vecumam - ieeja bez maksas.

Vairāk par projektu "Tev tuvumā" var uzzināt: 

Reklāma
Reklāma

http://www.draugiem.lv/tevtuvuma/

14.decembrī pl.19.00 Jelgavas Svētās Anna luterāņu baznīca

15.decembrī pl.19.00 Kuldīgas Svētās Annas luterāņu baznīca

16.decembrī pl.16.00 Liepājas Sv. Jāzepa Romas katoļu katedrālē

21. decembrī 18.00Saldus Romas katoļu Svēto apustuļu Pētera un Pāvila baznīcā

22.decembrī 19.00Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes luterāņu baznīca

23.decembrī 19.00Valmieras Svētā Sīmaņa luterāņu baznīcā

26.decembrī 19.00 Rīgas Lutera baznīcā Torņkalnā

28.decembrī 18.00 Dobeles luterāņu baznīca

29.decembrī 18.00 Cesvaines luterāņu baznīca