Kā uzšķilt dzirkstelīti ilgtermiņa attiecībās? Te idejas

Pat radošākajiem un mīlēties gribošākajiem pāriem var pienākt brīdis, kad guļamistabā piezogas rutīna, kas nereti laupa vēlmi pēc intīmas tuvības ar partneri. Īpaši, ja nosvinēta ne viena vien attiecību gadadiena. Taču rutīna nenozīmē apzīmogotu spriedumu, un arī biklākie vai konservatīvākie pāri var dažādot savu intīmo dzīvi ar pavisam vienkāršiem palīglīdzekļiem, piešķiļot attiecībām jaunu dzirkstelīti.
Pieaugušo rotaļlietas var ne tikai bagātināt, bet arī pozitīvi ietekmēt laulāto attiecības guļamistabā. 

FOTO: Shutterstock.com

Pieaugušo rotaļlietas var ne tikai bagātināt, bet arī pozitīvi ietekmēt laulāto attiecības guļamistabā. 

Visticamāk, katrs kaut reizi ir ļāvies kādām fantāzijām vai pavisam mazai domiņai par to, kā būtu, ja savu intīmo dzīvi dažādotu ar kādu pieaugušajiem paredzētu rotaļlietu. Intīmpreču veikalos piedāvājums ir gana plašs un, jāteic, gana pieprasīts, jo daudzi pāri savas fantāzijas arī realizē.
 

Te daži ieguvumi, kā pieaugušo rotaļlietas var ne tikai bagātināt, bet arī pozitīvi ietekmēt laulāto attiecības guļamistabā.  

 

 

Jaunas sajūtas un lielāks prieks 

Seksa rotaļlietas ir paredzētas, lai uzlabotu abu partneru seksuālo baudu. Tie var stimulēt erogēnās zonas un nodrošināt jaunas sajūtas, kuras, lai cik prasmīgi mīlnieki būtu, pašu spēkiem var nebūt sasniedzamas.

 

Ieskaties ŠEIT. Dubultās un trīskāršās stimulācijas vibrators ar tālvadības pulti, kas paredzēts iekšējo un ārējo erogēno punktu stimulēšanai. 

 

Daudzveidība un izpēte 

Dažādu intīmo rotaļlietu un paņēmienu izmēģināšana var palīdzēt izpētīt un atklāt partneru slēptākās vēlmes un fantāzijas.

 

Ieskaties ŠEIT. Rotaļlietas, kas izmantojamas gan priekšspēlei, gan baudas gūšanai. 

 

Attiecības stiprinošas sarunas

Ja pāris vienojies par kādas pieaugušo rotaļlietas iegādi, tas liecina, ka viņu starpā bijusi atklāta un godīga saruna par savām vēlmēm, robežām un fantāzijām, un tas savukārt stiprina attiecību saikni.

 

Vēl ciešāka intimitāte

Seksa rotaļlietu lietošana var radīt unikālu tuvības sajūtu. Tas ir veids, kā partneri var sazināties fiziskā un emocionālā līmenī, citādi izpētot viens otra ķermeni un vēlmes.

 

Reklāma
Reklāma

 

Seksuālā pārliecība un ne tikai

Zinot, ka varat sagādāt prieku savam partnerim, izmantojot dažādus palīglīdzekļus, iespējams paaugstināt pašcieņu un mazināt trauksmi par sniegumu.

Turklāt seksa rotaļlietas var kalpot arī kā sava veida zāles gadījumos, kad kādu specifisku vai medicīnisku apstākļu dēļ citādi nav iespējams sasniegt baudas virsotnes pašam vai sagādāt šo labsajūtu otram. Piemēram, noteiktas rotaļlietas var palīdzēt sasniegt un uzturēt erekciju vai palīdzēt sasniegt orgasmu.

 

Ieskaties ŠEIT. Pāra vibrators, kas patīk gan vīriešiem, gan sievietēm un kuru var viegli vadīt ar komplektā iekļauto tālvadības pulti. 

 

Ilgtermiņa attiecību uzlabošana 

Laika gaitā seksuālajās attiecībās nereti iestājas rutīna, un tad talkā var ņemt pieaugušo rotaļlietas. Tās palīdzēs ieviest “svaigumu” un aizrautību ilgstošās pāra attiecībās, no jauna uzšķiļot to pirmatnējo vēlmi pēc tuvības ar savu partneri.

 

Ieskaties ŠEIT. Ierīce, kuru var lietot abi partneri, izpētot katru no astoņiem regulējamiem vibrācijas režīmiem. Turklāt, izmantojot Bluetooth savienojumu, ierīce izveido savienojumu ar jūsu viedtālruni, lai sniegtu papildu funkcijas intīmai pieredzei, tostarp attālinātai piekļuvei.

 

Masturbācija 

Jā, seksa rotaļlietas var izmantot arī solo priekam, ļaujot katram partnerim neatkarīgi izpētīt savas vēlmes un fantāzijas. Tas var veicināt vispusīgu un piepildītu seksuālo dzīvi.

 

Ieskaties ŠEIT. Vibrējošam solo baudījumam vai karstai izklaidei ar partneri elastīgs pāra vibrators ar vibro lodi abos galos. Un abus šos galus var ievietot vienlaikus, lai izklaidētos solo. 

 

Ir svarīgi pāra attiecībās ieviest pieaugušo rotaļlietas pārdomāti un ar abu partneru piekrišanu. 

 

Daži padomi, kurus ieteicams ņemt vērā, pirms dodaties uz intīmpreču veikalu:

  • Komunicējiet – pirms seksa rotaļlietu ieviešanas savā intīmajā dzīvē atklāti un godīgi izrunājieties ar partneri par savām vēlmēm, bažām un robežām. Pārliecinieties, ka abi jūtaties ērti un droši, apspriežot šo tēmu.
  • Izpētiet – veltiet laiku, lai izpētītu dažādu veidu seksa rotaļlietas, un izvēlieties tās, kas ir piemērotas jums abiem. Ja esat iesācēji rotaļlietu lietošanā, netērējiet līdzekļus dārgām lietām, bet gan sāciet savu izpētes ceļu ar vienkāršākām, maciņam draudzīgākām piegušo rotaļlietām. 
  • Iepērcieties kopā – apsveriet iespēju kopā iegādāties seksa rotaļlietas. Tā var būt jautra un saistoša pieredze, turklāt kopā izvēlētais pasargās no pārmetumiem, ka, lūk, nopirkta nepreizas krāsas vai materiāla prece u. tml. 
  • Sāciet lēnām – izvēlities kaut ko vienkāršu, sarežģītākas vai ekstrēmākas lietas atstājot vēlākam laikam, kad abi jau būsiet “iedzīvojušies” savas intīmās pasaules jaunajā kārtībā un jutīsieties ērtāk.
  • Eļļošana un higiēna – komfortam un berzes mazināšanai kopā ar pieaugušo rotaļlietām ieteicams izmantot ūdens bāzes lubrikantu. Svarīgi arī ievērot pareizu higiēnu, tīrot rotaļlietas pirms un pēc to lietošanas.
  • Cieniet robežas – vienmēr ievērojiet viens otra robežas un komforta līmeni. Ja viens no partneriem šaubās vai jūtas neērti ar kādu konkrētu rotaļlietu vai darbību, otram ir svarīgi ņemt vērā to, bet piedzīvoto situāciju vēlāk ieteicams pārrunāt. 
     

Sāciet savu ceļojumu pieaugušo rotaļlietu pasaulē vēl izdevīgāk: ieej www.erotshop.lv, ievadi atlaižu kodu Pāriem❤ un saņem atlaidi!

Atcerieties, ka apmierinoša seksuālā dzīve ir vairāk nekā tikai fiziska bauda; tas rada emocionālu saikni, uzticību un tuvību. Esot atvērtiem pārmaiņām un izaugsmei, jūs varat uzlabot un uzturēt pilnvērtīgas seksuālās attiecības ilgtermiņā.

Saistītie raksti