Ja ievērosiet principu 2/2/2, medusmēnesis var turpināties visu mūžu

Vēlies zināt, kā attiecībās ilgstoši saglabāt romantiku? Atbilde ir vienkārša – aicini savu mīļoto uz randiņiem arī ikdienā. Arī tad, ja esat kopā jau vairākus gadus.
Ļoti svarīgi ir kaut vai uz īsu brītiņu aizmirst grūtības, nolikt malā ikdienas rūpes un pilnībā koncentrēties tikai vienam uz otru.

FOTO: Unsplash.com

Ļoti svarīgi ir kaut vai uz īsu brītiņu aizmirst grūtības, nolikt malā ikdienas rūpes un pilnībā koncentrēties tikai vienam uz otru.

Ja regulāri veltīsiet laiku tam, lai pabūtu divatā romantiskā gaisotnē ārpus mājam, jūs neļausiet nodzist kaisles liesmiņai. Turklāt šāda veidā arī paši sev atgādināsiet, kāpēc esat kopā un mīlat viens otru.

Ļoti svarīgi ir kaut vai uz īsu brītiņu aizmirst grūtības, nolikt malā ikdienas rūpes un pilnībā koncentrēties tikai vienam uz otru. Atcerēties, ka esat mīlošs pāris, nevis tikai vecāki saviem bērniem.

 

Vārdu sakot, tas ir skaitļa 2 princips, pareizāk sakot, likums 2/2/2

 

  • Katras divas nedēļas pavadiet vakaru divatā, aizejiet uz randiņu viens ar otru.
     
  • Ik pēc katriem diviem mēnešiem aizbrauciet kaut kur nedēļas nogalē divatā. Derēs jebkas, kas palīdzēs izrauties no mājas vides – tepat Latvijā ir daudz skaistu, vēl neapskatītu vietu.
     
  • Ik pēc diviem gadiem izbrīvējiet laiku, lai divatā aizbrauktu mazliet ilgākā ceļojumā (apmēram uz nedēļu).
     

Izklausās vienkārši, vai ne? Ja tomēr uz šo raugāties skeptiski, padomājiet par to no citas puses. Fakts, ka jau sen dzīvojat kopā un jums ir, iespējams, vairāki bērni, nepavisam nenozīmē, ka jums jāpārstāj iet uz randiņiem. 
 

Reklāma
Reklāma

Kad tikko sākāt satikties, jūsu attiecībās bija daudz pirmreizīguma, jaunu emociju, kā arī mazāk problēmu un ikdienas rūpju nekā šobrīd. Ja regulāri aicināsiet viens otru uz randiņiem, vismaz daļēji savā dzīvē atgriezīsiet to pašu satraucošo pirmreizīguma sajūtu. Un tas nepavisam nenozīmē, ka jāiztērē kaudzēm naudas. Ir daudz variantu, kā noorganizēt randiņu arī pavisam bez finansēm. Galvenais, lai ir vēlēšanās to darīt.  

 

Reizēm abiem partneriem ir vajadzīgs apliecinājums, ka viņi abi ir laimīgi, ka jūtas pa šiem gadiem kļuvušas vēl stiprākas nekā iepriekš. Arī tad, ja attiecībās ir grūtības un varbūt ir sajūta, ka iezagusies plaisa, vērts pacensties aiziet uz randiņu vienam ar otru. Kaut vai tikai uz pāris stundām. Atgādiniet sev, kāpēc esat kopā. Mīlestības spēks palīdzēs tikt pāri grūtībām. 
 

Protams, šeit aprakstītā recepte nepalīdzēs pret visām kopdzīves virāžām un nepatīkamiem pagriezieniem, taču, ja vēlaties, lai esat kopā ilgi un laimīgi, kāpēc gan nepamēģināt šo vienkāršo recepti attiecību stiprināšanai?

Saistītie raksti