Seksoloģes viedoklis: orālais un anālais sekss ir cilvēku jampelēšanās

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Orālais un arī anālais sekss nav dzimumakts, uzskata ārste seksoloģe Aija Tula-Rijkure, jo tajā nepiedalās dzimumorgāni: "Seksā nav paredzētas citas atveres, tā ir cilvēku ampelēšanās."

FOTO: Shutterstock.com

 

Orālo kontaktu var uzskatīt par rotaļu. Patīkami, ka mīļotais ar lūpām pieskaras intīmajām vietiņām, ir gadījumi, kad ar šādu spēli jāaizstāj sekss partnera saslimšanu dēļ. Bet sekss caur anālo atveri, dakteresprāt, ir perversija. Sievietei tas nodara pāri, viņa ar laiku vairs nesatur fēces tādā brīdī, kad tas vismazāk gaidīts, piemēram, seksa laikā – kontrahējoties muskuļiem, notiek nekontrolējama izkārnījumu izvadīšana pa anālo atveri.

Tas, ka, pieskaroties anālajam apvidum, sievietei aug uzbudinājums, gan ir taisnība, jo starpsiena starp maksts mugurējo sienu un rektu ir kopīga un var būt vienlaicīgs patīkams kairinājums makstī un anālajā kanālā. 

tā ir ārkārtīgi liela pretimnākšana un laipnība no dāmas, ja viņa izdara aktu mutē.

 

Ja sieviete nevēlas orālas (par rektālo seksu daktere pat nerunā) seksa rotaļas, vīrietim nav jāspiež, tā ir ārkārtīgi liela pretimnākšana un laipnība no dāmas, ja viņa izdara aktu mutē. Mutes dobums nav tik dziļš kā maksts, aizvadot dzimumlocekli līdz rīklei, ejakulācijas laikā sieviete var aizrīties. 

Daktere zina viedokļus, ka orālais un anālais sekss ir droša kontracepcijas metode, ko, viņasprāt, jāuzskata vienkārši par nožēlojamu pieņēmumu. 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: žurnāls "100 Labi Padomi", www.kasjauns.lv

 

 

Lasi arī: Mutes bauda viņam un viņai

Īpaša tuvība... Orālais sekss