Mutes bauda viņam un viņai

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Orālais sekss ir viens no maigākajiem un intīmākajiem tuvības veidiem. Tas var kalpot kā alternatīva vaginālajam seksam grūtniecības laikā vai situācijās, kad parastais dzimumakts nav ieteicams. Un visbeidzot – šī mīlas māksla sniedz lielu baudu, ja vien esat tās lietpratējs. Lai par tādu kļūtu, piedāvājam padomus mutes baudai no Kāmasūtras.

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

(TIKAI PIEAUGUŠAJIEM)

Kā sagādāt orālo baudu viņai
Maigi ar pirkstgaliem lēnām saspied viņas mīlestības mājas izliektās lūpas kopā un skūpsti tās, it kā skūpstītu viņas apakšlūpu. To sauc par "apakšējo skūpstu".

Pēc tam atver tās un veic lēnas apļveida kustības ar lūpām un mēli. Tā ir "apļa veidošana ar mēli".

Uz brīdi pārstāj darboties ar mēli, pirms ieiešanas godini viņu visādos veidos tā, lai plūstu viņas sēkla. Šo veidu sauc par "mēles masāžu".

Tad piespied savas lūpas pie viņa slūpām un pieņem dziļos skūpstus no viņas, glāstot un spēcīgi sūcot viņas klitoru. Šo veidu sauc par "sūkšanu".

Saņemot plaukstās, pacel viņas dibenu, ar mēles galiņu skūpsti, no nabas lēnām slīdot uz leju, un prasmīgi riņķojot maakstī, kur mājo mīlas dievs, un izšļakstini viņas mīlestības šķidrumu. To sauc par "ielīšanu".

Nosēdini viņu uz krēsla, uzliec viņas pēdas sev uz plecieem un apskauj viņas vidukli, sūc spēcīgi un ar mēli apļo viņas makstī. To sauc par "spēcīgu sūkšanu".

Mutes bauda viņam
Viņa saņem rīku rokā, pieliek piem lūpām, iespiež to savā mucā un kustina turp un atpakaļ. Šo veidu sauc par "nosacīto".

Tad viņa ar roku atsedz dzimumlocekļa galviņu, ar lūpām, neizmantojot zobus, maigi kož tam sānos. Tā ir "košana sānos".

Pēc tam viņa sakniebj lūpas, uzspiež tās uz rīka galviņas un skūpsta, it kā vilktu to ārā. Šo veidu sauc par "ārējām skavām".

Vīrietis ietiecas mazliet dziļāk viņas mutē, un viņa saspiež dzimumlocekļa galviņu ar savām lūpām un tad izlaiž to ārā. Tās ir "iekšējās skavas".

Kad viņa tur to savā rokā un aptver tā, it kā tas būtu viņa lūpa. Tas ir "skūpsts".

Viņa aplaiza to no visām pusēm ar mēles galiņu un tad iespiežas rīka galviņā. Tā ir "pulēšana".

Avots: Erotiskā ģeometrija, R.: Apgāds Zvaigzne ABC, 2010.

Reklāma
Reklāma