Ar rokām nesasniedzamā bauda jeb kā un kāpēc ir vērts izmantot masturbatoru

Par vibratoriem ir dzirdējis teju katrs, taču ne visi zina, kas ir īpaši vīrieša baudai domātas seksa rotaļlietas jeb masturbatori. Skaidrojam, kādi ir to veidi un kāpēc tie ne tuvu nav domāti tikai vientuļiem kungiem, bet gan paver jaunus apvāršņus ikviena seksuālajai dzīvei.
Par vibratoriem ir dzirdējis teju katrs, taču ne visi zina, kas ir īpaši vīrieša baudai
domātas seksa rotaļlietas jeb masturbatori.
Attēlā – “Arcwave” masturbators “Ion” ar gaisa plūsmas tehnoloģiju.

FOTO: Publicitātes foto

Par vibratoriem ir dzirdējis teju katrs, taču ne visi zina, kas ir īpaši vīrieša baudai domātas seksa rotaļlietas jeb masturbatori. Attēlā – “Arcwave” masturbators “Ion” ar gaisa plūsmas tehnoloģiju.

Vairums vīriešu ir pieraduši, ka apmierinājumu var gūt vienkārši ar roku – “seksa rotaļlietu”, kas vienmēr ir līdzās. Un, būsim atklāti, šo iespēju arī izmanto neatkarīgi no attiecību statusa un mīlas dzīves kvalitātes! Bet bieži vien šis visdažādākos apzīmējumus ieguvušais process kļūst par rutīnu – notiek patīkama izlāde, bet vai to var saukt par
patiesi baudpilnu orgasmu? Masturbatora izmantošana ļauj spēlēties ar sajūtām, padarīt tās spilgtākas, izteiksmīgākas. Turklāt šīs rotaļlietas ir neticami daudzveidīgas un daļu iespējams izmantot ne tikai solo rotaļās, bet arī kopā ar partneri!

 

Reālistisku vai diskrētu?

Intīmpreču veikalā “SexyStyle” skaidro, ka dzimumlocekli stimulējošas masāžas ierīces kļūst arvien populārākas, un izvēles iespējas – plašākas. Masturbatori var būt veidoti:

  •  kā reālistiski vulvas atveidojumi ar atveri locekļa ievietošanai
  • kā tehnoloģiski advancētas mūsdienīga dizaina ierīces, kas vizuāli nemaz neatgādina sievietes anatomiju.


Tā dēvētās mākslīgās vagīnas angliski mēdz saukt par “pocket pussy” vai “fleshlight” pēc šī tipa rotaļlietu tirgus līdera nosaukuma. “Fleshlight” un citi ražotāji piedāvā
masturbatorus, kuru korpusi nudien atgādina kabatas lukturīšus. To atvere vizuāli līdzinās īstai sievietes vulvai miesas krāsā, bet izmēri un iekšējā tekstūra ir atšķirīgi. Ir pieejami pat tādi modeļi, kuru ārējā daļa veidota kā precīzs populāru pornoaktrišu vulvas atlējums. “Fleshlight” klāstā ir arī īpaši masturbatori seksuālās izturības trenēšanai.
 

Ja ir vēlme masturbācijas laikā ar plaukstu kontrolēt rotaļlietas spiedienu uz locekli,
jāizvēlas modeļi bez korpusa vai ar speciālām korpusā iestrādātām pogām, lai būtu
iespēja tos saspiest. 

 

Iespaidīgu reljefu daudzveidību piedāvā zīmols “Tenga”. Viena no tā
firmas zīmēm ir vienreizlietojamie masturbatori – raibas “oliņas”, kas var kalpot kā
pievilcīga, maciņam draudzīga dāvana. Saņēmējs noteikti pateiks paldies!

 

Masturbatori – “gadžeti”

Ir manuālie un automatizētie masturbatori. Pirmie “darbināmi” ar plaukstu, slidinot
dzimumlocekli iekšā un ārā atverē, bet otros jau var uzskatīt par īstiem “gadžetiem”.
Izcils piemērs tam, ka inovācijas ir sasniegušas arī seksa rotaļlietu jomu, ir “Arcwave Ion” – tas ir pirmais vīriešu masturbators, kas izmanto patentētu gaisa plūsmas tehnoloģiju, lai stimulētu tikai saitīti – jutīgāko locekļa daļu, kas atrodas tieši pie tā galviņas. Šī stimulācijas pieredze ir unikāla, jo krasi atšķiras no kulminācijas, kas gūta no klasiskās masturbācijas vai dzimumaktā.


Īpašas sajūtas sniedz arī rotaļlietas ar pulsāciju un vibrāciju. Tās ir atšķirīgas gan dizaina, gan pielietojuma veidos. Turklāt radīti arī masturbatori, kas ar aptvērienu un iesūkšanai līdzīgu stimulāciju imitē orālo seksu (“Rebel”, “Autoblow” un citi).

Reklāma
Reklāma

 

Spraigākām pāru rotaļām

Par spīti stereotipiem daudzi masturbatoru modeļi piemēroti pāru rotaļām. Izmantošanai divatā ērtāki būs mazāka izmēra modeļi, kas liekami lietā vairākos veidos. Dažus masturbatorus iespējams izmantot arī kā uzmavas, atstājot uz locekļa vaginālās penetrācijas laikā. Piemēram “Hot Octopuss” masturbatora “Pulse III” modelis “Duo” veidots tieši tā, lai seksa laikā sniegtu papildu patīkamas sajūtas arī sievietei un ir ērti lietojams gan jātnieces, gan misionāru pozā.
Savukārt “Fun Factory” ūdensizturīgais vibrostimulators “Manta” pirmajā acumirklī nemaz neliecina par savām funkcijām, taču patiesībā ir ļoti multifunkcionāls un, dodot vaļu iztēlei, papildinās orālo un penetratīvo seksu.

 

Atceries!

Masturbācijai ir virkne pozitīvu ieguvumu vēl bez orgasma – ar laiku tā var padarīt erekciju stingrāku, tā trenē seksuālo izturību, kā arī ļauj iepazīt savu ķermeni un, protams, uzlabo noskaņojumu un miegu.
"SexyStyle" eksperti atgādina, ka masturbatora lietošanai un kopšanai vienmēr būs nepieciešams ūdens bāzes lubrikants un pūderis. Ūdens bāzes lubrikants nodrošinās labāku slīdamību un nebojās rotaļlietas materiālu. Pēc tās izmazgāšanas vēlams to uzglabāt iepūderētu, lai masturbators nekļūtu lipīgs un nezustu maigā materiāla īpašības. Pūderēt nepieciešams visus mīkstā materiāla (miesas imitācijas un želejveidīgos) masturbatorus, savukārt silikona vibromasažierus pūderēt nav nepieciešams.

Aplūko masturbatoru piedāvājumu un izvēlēties savai gaumei piemērotāko!

 

Raksts tapis sadarbībā ar “SexyStyle”.

Saistītie raksti