Jūtos kā spermas donors... Vīrieša grēksūdze

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

"Meitene gaida manu bērniņu, taču negrib dzīvot kopā - ļaušot man ierasties noteiktās dienās," portālam mammam.lv/tetiem.lv savu attiecību sāpi uztic kāds topošais tētis. 

Modelim attēlā ar stāstu nav saistības.

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Modelim attēlā ar stāstu nav saistības.

 

Ir tāda lieta. Biju kopā ar meiteni - vairāk nekā pus gadu nodzīvojām kopā, pēc tam izšķīrāmies.. Sagāju kopā ar citu meiteni. Jaunajā gadā uzzināju, ka mana bijusī ir stāvoklī... Protams, ka no manis. Abi vēlamies šo bērniņu un gaidām viņu, bet ir viena liela, , ļoti liela problēma.


Viņa negrib dzīvot kopā. Viņas vecums - 22 gadi. Pateica to, ka grib palikt mājās pie vecākiem, viņa jau esot izlēmusi... Viņa negrib dzīvot laimīgā ģimenē. Atkal būt kopā ar mani viņa labprāt gribot, bet neatkarīgi no tā, viņa man dos noteiktās dienas, kad varu apmeklēt viņu un mazo... Jo viņa gribot noteiktu rutīnu un visu organizētu.

Es netieku skaidrībā, kāpēc viņa nesaprot, ka bērniņam ir vajadzīgi abi vecāki vienlaikus, nevis tikai šad un tad, kad man ir ļauts ierasties.

Reklāma
Reklāma

Ir tā, ka es šo mazo tik tiešām gaidu. Un gribu darīt visu pēc iespējas labāk un censties nodrošināt ar visu nepieciešamo, bet es nesaprotu to, kapēc viņa to visu negrib!?


Vai tās ir bailes, ka es nespēšu sniegt to, kas viņai nepieciešams? Vai ir kāds cits iemesls? Es netieku skaidrībā, kāpēc viņa nesaprot, ka bērniņam ir vajadzīgi abi vecāki vienlaikus, nevis tikai šad un tad, kad man ir ļauts ierasties.

Sajūta tāda, ka esmu tik vien kā spermas donors...