Vīrietis jautā, kā tikt galā ar šķiršanās sāpēm

"Kā var aizmirst cilvēku, kuru mīli, bet kurš tevi vairs nemīl? Vai tiešām vienīgā izeja ir braukt prom no valsts?" ģimenes portālam mammam.lv/tetiem.lv jautā kāds vīrietis. 

Pilnīgi sirds lec laukā no krūtīm, nevienu citu nevajag/negribu...

FOTO: Shutterstock.com

"Pilnīgi sirds lec laukā no krūtīm, nevienu citu nevajag/negribu..."

Vīrieša jautājums:

"Kā var aizmirst cilvēku, kuru mīli, bet kurš tevi vairs nemīl? Vai tiešām vienīgā izeja ir braukt prom no pilsētas/valsts?! Tiešām vairs nezinu, ko darīt, pilnīgi sirds lec laukā no krūtīm, nevienu citu nevajag/negribu, bet atbildes jūtu vairs nav.. Esmu gatavs pilnīgi uz visu, lai tikai viņu dabūtu atpakaļ, bet reakcija nulle... :( Nu tas īsumā... Sveiki visi un paldies tiem, kuri padalīsies ar savu pieredzi/padomu!"

 

Atbild attiecību konsultants Arturs Šulcs: 

Reklāma
Reklāma

"Jāsāk ar to, ka jāpieņem realitāte un jāatvadās no cilvēka, kas vēlējies izbeigt attiecības. Jāmēģina izrunāties, pateikties par visu pozitīvo, kas bijis, un izrunāt arī visu, kas sāpinājis. Jānotiek atvadīšanās rituālam – jāizrunājas, jānoslēdz attiecības, jāatdod otram cilvēkam piederošās mantas un fotogrāfijas. Neatstāt neizrunātas lietas, neatdotas mantas. Jāatceras, ka mēs neesam neviena privātīpašums un arī mums neviens cits cilvēks nepieder. Attiecības ir veselīgas, ja tās ir savstarpēji patīkamas un vēlamas. Jāmācās respektēt otra cilvēka viedokli un lēmumu. Jāpabeidz šīs attiecības, jāizsāp tas un jāveido jaunas attiecības vai saikne ar citiem cilvēkiem. Svarīgi ir neiestrēgt cietēja lomā. Dzīve turpinās. Turpini strādāt, mācīties, interesēties par saviem hobijiem vai atrast kādu jaunu, interesantu nodarbi."

 

Arī Tu vari uzdot jautājumu sadaļā Jautā speciālistam!