AS Spodrība akcija - Tīrākai Baltijas jūrai

Noslēdzās AS „SPODRĪBA” akcija „Tīrākai Baltijas jūrai”, kas tika rīkota sadarbībā ar Pasaules Dabas Fondu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunie produkti tika radīti kā solis pretī mūsdienīgai un zaļai domāšanai – tie nesatur krāsvielas, fosfātus, alergēnus, liekus konservantus un to mazgājošās vielas bioloģiski sadalās. Produktu izstrādē  AS SPODRĪBA vadījās pēc ES oficiālā ekomarķējuma „Ecoflower” izvirzītajiem ekoloģiskajiem kritērijiem. Tie apliecina preču atbilstību augstākajiem vides standartiem, kas nozīmē, ka  produkti ir videi draudzīgi visā to dzīves cikla laikā – no ražošanas līdz nonākšanai atkritumos.

 

Nākot klajā ar jauno produktu līniju, AS “SPODRĪBA” nolēma sadarboties ar Pasaules Dabas fondu, pievēršot uzmanību Baltijas jūras aizsardzībai. Likumsarīgi, tika pieņemts lēmums, no katra pārdotā ECO SEAL FOR NATURE produkta ziedot vienu santīmu tīrākai Baltijas jūrai, līdz ar to kopš pagājušā gada septembra, ikviens pircējs, kas iegādājās ECO SEAL FOR NATURE ir ziedojis vienu santīmu Baltijas jūras aizsardzībai. 

 

AS SPODRĪBA savu attieksmi un atbildību pret vidi un cilvēku ir definējuši radot jauno produktu līniju. Cilvēks ir viena no vides sastāvdaļām un notiek pastāvīga savstarpēja mijiedarbība. Visi mazgāšanas līdzekļi, ko lietojam nonāk notekūdeņos, tie ūdens tilpnēs, kas ir mājvieta zivīm, ūdens augiem. Analizējot atgriezenisko saiti, jādomā par to, ka ar laiku šie ūdens iemītnieki var kļūt arī par mūsu pārtiku. Tas ir tik cieši saistīts, ja tiešā veidā mēs neuzņemam tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļus uzturā, tad caur notekūdeņiem tos uzņem mūsu barība, ko lietojam uzturā. 

 

Uzņēmuma direktore Baiba Megre atzīst: „Mēs patiesi ticam, ka mūsu uzņēmums spēj mainīt sabiedrības domāšanas veidu un  mudināt patērētāju pieņemt atbildīgus lēmumus, domājot par ilgtermiņa ieguldījumu savā veselībā un  vides aizsardzībā.”

 

Reklāma
Reklāma

Pasaules Dabas Fonda Baltijas jūras un saldūdens programmas vadītājs, Ingus Purgalis pēc akcijas noslēguma pauž pateicību: „Pateicamies AS SPODRĪBA un ikvienam jaunā Eco Seal for Nature pircējam par atbalstu Pasaules Dabas Fonda Jūras programmai un šo mērķu sasniegšanai.  Liela daļa Baltijas jūras jau ir mirusi – tajā pārmērīgi savairojušās aļģes un jūra strauji kļūst par dzīvībai nepiemērotu vidi. To izraisa pārmērīgs piesārņojums. Aptuveni 20% piesārņojuma rada mājsaimniecību notekūdeņi un tajos esošie fosfāti, tāpēc priecājamies par katru uzņēmumu, kurš ir gatavs veidot jaunus, videi draudzīgus produktus un apzinās savu ietekmi uz ekosistēmām.” 

 

AS „SPODRĪBA” ir pirmais ražotājs Baltijā, kas uzsācis ekoloģisku tīrīšanas un kosmētikas līdzekļu ražošanu. Uzņēmumam ir izdevies apvienot ekoloģiski draudzīgu sastāvu ar īpašībām, kas ECO SEAL FOR NATURE līnijas produktus padara par uzticamiem un efektīviem palīgiem ikvienā mājā. 

 

ECO SEAL FOR NATURE produktu līnija ietver 9 ekoloģiskus mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļus: ECO veļai universāls, ECO veļai krāsainai, ECO veļai melnai, ECO balzams traukiem, ECO universāls, ECO vannas istabai, ECO grīdai, ECO WC un ECO krēmziepes. 

 

Ieskaties: www.spodriba.lv