Sievas atstāta zīmīte: Man viss ir apnicis, es aizbraucu!

"Pēc dēla piedzimšanas, kad viņam palika jau gadiņš, es sāku manīt, ka mājās sākas visādi kašķi par sīkumiem no viņas puses, kamēr vienu rītu atradu zīmīti, ka sievai viss ir apnicis, ka viņa aizbrauc. Visintresantākais bija tas, ka zīmītē bija minēti mani plusi un mīnusi," problēmsituāciju ģimenē atklāj kāds vīrietis.

Es sniedzu savas idejas un kopīgi strādājām, lai izrautos no dzīves melnās rutīnas. Mums piedzima brīnišķīgs dēls.

FOTO: Arturs Šulcs

Es sniedzu savas idejas un kopīgi strādājām, lai izrautos no dzīves melnās rutīnas. Mums piedzima brīnišķīgs dēls.

 

"Labdien! Mani sauc Kārlis ( vārds mainīts). Gribētu lūgt padomu, kā glābt situāciju, lai saglabātu savu ģimeni.

Ar savu sievieti iepazinos 5 gadus atpakaļ. Viņa bija atraitne ar trim mazgadīgiem bērniem, kas pirms pusgada bija zaudējusi vīru. Ciemojoties pie viņas, es redzēju, cik grūti viņai iet vienai un sāku palīdzēt visā, līdz, kā man šķita, un ne tikai man, bet arī viņai, parādījās jūtas pret mani, un mēs sākām dzīvot kopā. Es sniedzu savas idejas un kopīgi strādājām, lai izrautos no dzīves melnās rutīnas. Mums piedzima brīnišķīgs dēls.

 

Pēc dēla piedzimšanas, kad dēlam palika gadiņš, es sāku manīt, ka mājās sākas visādi kašķi par sīkumiem no viņas puses, kamēr vienu rītu atradu zīmīti, ka sievai viss ir apnicis, ka viņa aizbrauc. Visinteresantākais bija tas, ka zīmītē bija minēti mani plusi un mīnusi.

 

Mani mīnusi

- saimniecības ēka neslaucīta

- uz darbu ar netīrām drēbēm staigājot ar mēnešiem

- darba drēbes stāv gaitenī nomestas

- lietas nenoliekot savās vietas

saules brilles mētājās

cepures mētājās

Mani plusi

Reklāma
Reklāma

- strādā,lai nauda makā būtu

- pārtika tiek pirkta regulāri

- sekss ir

- par visiem bērniem rūpējos

 

Pēc diennakts, kad atgriezās mājās, nerunāja un tēloja, ka nekas nav noticis. Nākamajā dienā nejauši dzirdēju vienu telefona sarunu, kurā viņas draudzene ( kurai pašai ģimenē neiet ) viņu pierunā braukt uz Rīgu tusēties, tur arī atradīšot citu veci. Viņa tajā reizē tomēr nekur neaizbrauca.

 

Pēc kāda laika tā draudzene atbrauca pie mums ciemos, es vienkārši viņu patriecu, lai vairāk šeit nerādās. Pēc tā gadījuma vispār dzīve ir pārvērtusies murgā. 

 

Sekss ir tāds - dari, kas darāms ātri un tinies.

 

Visādi pārmetumi par neizdarītiem darbiem, lai gan es piecos gados esmu izremontējis gandrīz visu māju, atdevis gandrīz visus viņas ņemtos parādus, kas bija iekrājušies pirms manis, esam nopirkuši vienu apbūves gabalu - kādam no bērniem nākotnei.

 

Sekss ir tāds - dari, kas darāms ātri un tinies. Es nevaru savu sievieti, kura ir mana dēla māte, izmantot kā drāžamo aparātu. Atbilde vienmēr viena - kamēr draudzenei nepalūgsi piedošanu, tikmēr nekas nemainīsies, kaut gan pirms tam pati aprunāja savu draudzeni, ka viņa ir slīpēta, ciemos brauc, lai pa brīvu patusētu.

 

Tas vairāk nav izturams. Tāda sajūta, ka viņa mani visu šo laiku ir izmantojusi, bet zinot to, ka es ļoti esmu pieķēries savam dēlam, domāju, ka spekulē, ka es nekur nedēšos. Ko man darīt?".